bugün

her doğru her yerde doğru mu

(#18240926) bakın nedemiş yüce düşünürümüz. fenerbahçe taraftarı olsam sokaklara çıkmam demiş, peki sen hangi takımlısın?

galatasaraymı?. eger galatasarylıysan bende senin yerinde olsam şikenin kıralını yapmış, teşvik primlerinin amnk...maç yapacagı takımın futbolcusunu ayartan bir kulubün taraftarı olarak çıkmazdım sokaga.utanırdım çünkü
(bkz: haluk ulusoy mesut yılmaz dönemi)

trabzonspor taraftarımısın? gönderdigi hamsilerin hesabını verememiş, şike davasında delilerinin sümen altı edilmiş, bakanların trabzonun şampiyonlugu için ince çalışmlar yapıyoruz dedigi bir kulub tarftarı olarakmı çıkacaksın sokaga.

beşiktaşlımısın? aynı şike davasında yöneticileri ceza almış bir kulub taraftarı olarakmı çıkacaksın sokaga.

ha dersenki ben anadolu takımlarını tutuyorum, ona diyecek bir şeyim olmaz. ama benim fikrime göre sen bir takım taraftarı degil fenerbahçe düşmanısın. yazdıgın yazıların çogu fenerbahçe ile ilgili...tutugun takımla ilgili dogru düzgün yazın yok.

ben fenerbahçe taraftarıyım...senin gibi rezil igrenç ifadelerle fenerbahçeye saldıran ne oldugu belli olmayan bir gurubun fenerbahçe taraftrına akıl vermesi, ne yapması gerektigini söylemesine ihtiyacı yoktur bu tarftarın. sen git kendi takımının rezil ötesi geçmişiyle yüzleş.
yüzleşki ozaman sokaga çıkmamak neymiş anlarsın.sokaga çıkamassın çünkü.