bugün
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- kız nick altı meriçleri12
- arabayı yavaş süren tipler16
- merfulu gitmesin kampanyası15
- apoya küfür edince kuduran kürtçü9
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
- arkadaşlar bir şey soracağım3
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki10
- arkadaşlar sizce ben5
- aslan eti4
- beni seven yazarlar10
- nervio moderatör olsun kampanyası10
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum11
- bu kitabı okuyum mu4
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay14
- öykü serter8
- musluk tamir eden erkek çekiciliği3
- sözlük yazarlarının çayları12
- sanat sepet tayfa6
- yakışıklı erkeklerin gay olması10
- bakıyorum da hiç sesiniz çıkmıyor2
- erkek nickaltı meriçleri4
- hatırladığınız en eski anı7
- bırakın kavgayı maç başlıyor6
- vech'i hurşidine münevver denilen kadın2
- evli erkeklerin kadınlara daha çekici gelmesi5
- online yazarlar neden yazmıyor12
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak6
- gammazlar adam mıdır sorunsalı6
- uludağ sözlük için öneriler8
- sözlük yazarları nasıl hissediyor2
- ismet inönü hain midir sorunsalı5
- debe'nin nick altı entry dolması7
- gammaz olmayı bir halt sanmak4
- kesin ulen kavgayı3
- zaman baba7
- gammaz yazarlar lokali5
- yeni parti40
- liseden arkadaşlar6
- tai lung11
- kızların kıvırcık saçlı erkeklere olan zaafı5
- plastik mafsal2
- 25 temmuz 20262
- queen feristah9
- ismet gürbüz5
- beni de çağır2
- yapay zeka moderatörü5
- arkadaşlar moderatör oluyorum5
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor14
23 haziran 2007 cumartesi günü bordomavi.net sitesinin istanbul ve ankara üyelerinin trabzonspor'un kamp yaptığı 3. sınıf bir otelin bulunduğu gerede'ye yalnızca takımı görmek için gitmesinin ardından takımla toplu resim çektirme talebimizi reddeden adam(!). 400 km. yolu yalnızca bu takımı görmek için geldiğimizi söylediğimizde de hayli şaşırmıştı, futbolculara internete girebiliyor musunuz, zaman nasıl geçiyor diye sorduğumuzda koridora bile çıkamadıklarını söylediler. ersen martin'e ziya doğan'ın nerede olduğunu sorduğumuzda da "tek başına bir yerde oturmuş kara kara düşünüyordur" cevabını aldık.
hocayla arkadaşların yaptığı görüşmede bayan üyelerimize sorduğu benden istediğiniz bir şey var mı sorusuna bayan üyelerin daha fazla hücum futbolu oynamasını istiyoruz cevabı sonrası basının kendisini beğenmediğini, zaten atak futbolu oynadığımızı, vs. vs. bahanelerle arkadaşlarımızı susturmuştur. benzer şekilde ankara'dan gelen üyelerimiz ziya doğan'la yaptıkları görüşmede atak futbol istediklerini belirtince "sen ne iş yapıyorsun" sorusuyla karşılaştılar ve bilgisayar programcısı olan bir arkadaş cevap verince "ben sana bilgisayar dersi verebilir miyim" diye sordu, arkadaş da doğal olarak hayır cevabını verince "sen de bana futbolu öğretemezsin, 8 yaşımdan beri bu işin içindeyim" cevabını aldık.
kendisi şu anda ciddi anlamda psikolojik problemler yaşıyor, agresif, huysuz, herkesin kendisine art niyet beslediğini falan sanıyor, basın mensupları bile kendisinden şikayetçiydi, paranoyak olmuş adam cidden, allah trabzonspor taraftarına sabır versin.
400 km yoldan eşiyle, çocuğuyla, arkadaşıyla, dostuyla yalnızca bu takımı görmek için giden ve 24 yıldır şampiyon olamamış, yöneticilerin birbirini yediği, kendi reklamı peşinde koştuğu, futbolcuların hakettiklerinin çok üstünde para adlığı ve formanın hakkını veremediği, as futbolcuların kampa katılmadığı bir dönemde hala bu adam bu taraftara böyle muamele ediyorsa bu adama adam denmez, kimse kusura bakmasın. yazıklar olsun. trabzonspor'un sırtından geçinen adamlar bu takımın gerçek sahibi olan taraftara posta koyamaz.
hocayla arkadaşların yaptığı görüşmede bayan üyelerimize sorduğu benden istediğiniz bir şey var mı sorusuna bayan üyelerin daha fazla hücum futbolu oynamasını istiyoruz cevabı sonrası basının kendisini beğenmediğini, zaten atak futbolu oynadığımızı, vs. vs. bahanelerle arkadaşlarımızı susturmuştur. benzer şekilde ankara'dan gelen üyelerimiz ziya doğan'la yaptıkları görüşmede atak futbol istediklerini belirtince "sen ne iş yapıyorsun" sorusuyla karşılaştılar ve bilgisayar programcısı olan bir arkadaş cevap verince "ben sana bilgisayar dersi verebilir miyim" diye sordu, arkadaş da doğal olarak hayır cevabını verince "sen de bana futbolu öğretemezsin, 8 yaşımdan beri bu işin içindeyim" cevabını aldık.
kendisi şu anda ciddi anlamda psikolojik problemler yaşıyor, agresif, huysuz, herkesin kendisine art niyet beslediğini falan sanıyor, basın mensupları bile kendisinden şikayetçiydi, paranoyak olmuş adam cidden, allah trabzonspor taraftarına sabır versin.
400 km yoldan eşiyle, çocuğuyla, arkadaşıyla, dostuyla yalnızca bu takımı görmek için giden ve 24 yıldır şampiyon olamamış, yöneticilerin birbirini yediği, kendi reklamı peşinde koştuğu, futbolcuların hakettiklerinin çok üstünde para adlığı ve formanın hakkını veremediği, as futbolcuların kampa katılmadığı bir dönemde hala bu adam bu taraftara böyle muamele ediyorsa bu adama adam denmez, kimse kusura bakmasın. yazıklar olsun. trabzonspor'un sırtından geçinen adamlar bu takımın gerçek sahibi olan taraftara posta koyamaz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar