bugün

samsun

sürekli taciz ve tecavüz haberleriyle gazetelerde okuduğumuz il.
yengeye tecavüz sizde, amcanın karısına fındık bahçesinde tecavüz sizde, arkadaş ortamında birbirlerine ziyarete geldiklerinde gözleri hep birbirlerinin eşlerinde, liseli kızlara taciz sizde, akraba evlilikleri sizde, daha bahsetmediğim her türlü pislik sapıklık adilik sizde havasından mıdır suyundan mıdır bilmem ama bütün pislikler sizde ?

Apartmanda 2 tane samsun lu aile var birbirleriyle çok samimi yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen cinsten. müteahhit de samsun lu , A ailesindeki bayan, müteahhit ile bodrum katta sevişirken, samsun lu B ailesindeki erkek bunları yakalıyor iş anında. B ailesi erkeği diyor ki bana da vereceksin yoksa kocana söylerim. kadında diyor; eğer söylersen bana saldırdı diye herkese söylerim ve bu esnada adam kadına saldırıyor ve çok fazla heyecan yaptığı için işi beceremiyor. akşamına kadının kocasına söylüyor, kadında savunma olarak bana zorla saldırdı diyor kocasına. aradan saatler geçtikten sonra duyuyoruz bu aileler birbirlerine oturmaya gelmiş gülüş kahkaha muhabbet içindeler. sıkıntı yok yani onlar için normal.
© copyright 2005 - 2026