bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz20
- hangi yazarla çift olursunuz28
- üzülünce kime gidersiniz8
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler4
- sözlükte bile yalnız olmak10
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- ya bi siktirin gidin15
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- sözlük çiftleştirme servisi11
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- penis boyu takıntısı2
- şapka takar mısınız12
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- ingiliz dili ve edebiyatı bitirmek3
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- istanbul12
- ucan tekme atan hipopotam43
- sarapci koala hatayi13
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- sezen taş7
- 2200 yılında nasıl görünürdüm4
- yemek yedikten sonra kusmak9
- roma imparatorluğu nun yıkılış nedeni3
- nervionun beni engellemesi10
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak3
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- mersin'in hristiyanları2
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- arkadaşlar buldum9
- sinek as5
- parcalandim toparlanamiyorum316
- cemil tugay11
-Hamas bu gün akşam saatlerinde Tel Avive üç Fecir 5 füzesi füze fırlattı. Kentte büyük bir yangın başladı. Yahudiler Tel Avivi boşaltıyor. iletişim merkezleri vurulduğu için cep telefonları çalışmıyor, bağlantı kurulamıyor. Havaalanı uçuşa kapatıldı. israile karşı ilk kez bu ölçekte büyük füzeler kullanan Hamasın çektiği füzelerin fırlatılma anının videosunu aksa tv yayınladı. Haberi israil 2 tv Flaş haber olarak geçti. ayrıca ilk defa yafa ve hayfa şehirleride vuruldu.
-Hamas, Gazze'ye hava saldırısı düzenleyen bir israil savaş uçağının karadan havaya füzeyle vurulduğunu duyurdu.
-israil tüm ülkede olağanüstü hal ilan etti.. Herkes sığınakalra saklandı. Yedek Kadın ve erkekleri askere çağrıldı.
-Gazze Şeridindeki şehit sayısı bugün 15'e yükseldi. 100'den fazla yaralı var.
-israil Savunma Güçleri tarafından 11 aylık Filistin'li Bebek öldürüldü.
-Haaretz: Obama, israil ile Mısır arasındaki krizleri çözmeye çalışarak Mursi'den gerginliği arttırmamasını istiyor.
-Obama: Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ile yaptığı telefon görüşmesinde, israil'in kendisini savunma hakkı var diye konuştu.
-Mısır Başbakanı Hişam Kandil, siyonistlerin saldırılarına rağmen yarın Gazze'yi ziyaret edecek.
-Bugün Türkiye dahil ABD, Avrupa ve Ortadoğu Filistin'e destek yürüyüşleri yapıldı. israil lanetlendi.
- Siyonist Ordusu yaptığı açıklamada bu gecenin çok sıcak olacağını söyledi.
- israil Savunma Bakanı : Tel Aviv'in hedeflenmesi ve saldırılmasının bedelini tüm Filistin'liler ödeyecektir.
-Filistin Başbakanı: ismail Haniyye: Bugün birlik olup barbar düşmana ortak cevap verelim. Ayrılıkları bir kenara bırakalım. Şehitlerimizin intikamını alalım. Mücahitlerin o silah tutan ellerinden öpüyorum . emin olun zafer sizlerindir. Topraklarımı savunmaktan ve onu özgürleştirmekten asla geri durmayacağız. Liderlerimizin dökeceği kanlar zaferin müjdesidir.
-Mücahitler, bir tank ve bir uçağı hedef alınca Siyonistler çıldırdı ve 25ten fazla saldırı düzenledi. Yoğun olarak karşılıklı bombalamalar devam ediyor.
-Şuan itibariyle israil Refah ve Gazze'yi havadan ve denizden bombalıyor...
-Hamas, Gazze'ye hava saldırısı düzenleyen bir israil savaş uçağının karadan havaya füzeyle vurulduğunu duyurdu.
-israil tüm ülkede olağanüstü hal ilan etti.. Herkes sığınakalra saklandı. Yedek Kadın ve erkekleri askere çağrıldı.
-Gazze Şeridindeki şehit sayısı bugün 15'e yükseldi. 100'den fazla yaralı var.
-israil Savunma Güçleri tarafından 11 aylık Filistin'li Bebek öldürüldü.
-Haaretz: Obama, israil ile Mısır arasındaki krizleri çözmeye çalışarak Mursi'den gerginliği arttırmamasını istiyor.
-Obama: Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ile yaptığı telefon görüşmesinde, israil'in kendisini savunma hakkı var diye konuştu.
-Mısır Başbakanı Hişam Kandil, siyonistlerin saldırılarına rağmen yarın Gazze'yi ziyaret edecek.
-Bugün Türkiye dahil ABD, Avrupa ve Ortadoğu Filistin'e destek yürüyüşleri yapıldı. israil lanetlendi.
- Siyonist Ordusu yaptığı açıklamada bu gecenin çok sıcak olacağını söyledi.
- israil Savunma Bakanı : Tel Aviv'in hedeflenmesi ve saldırılmasının bedelini tüm Filistin'liler ödeyecektir.
-Filistin Başbakanı: ismail Haniyye: Bugün birlik olup barbar düşmana ortak cevap verelim. Ayrılıkları bir kenara bırakalım. Şehitlerimizin intikamını alalım. Mücahitlerin o silah tutan ellerinden öpüyorum . emin olun zafer sizlerindir. Topraklarımı savunmaktan ve onu özgürleştirmekten asla geri durmayacağız. Liderlerimizin dökeceği kanlar zaferin müjdesidir.
-Mücahitler, bir tank ve bir uçağı hedef alınca Siyonistler çıldırdı ve 25ten fazla saldırı düzenledi. Yoğun olarak karşılıklı bombalamalar devam ediyor.
-Şuan itibariyle israil Refah ve Gazze'yi havadan ve denizden bombalıyor...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar