bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- rafael leao4
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı30
- iltica15
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- barça bu galatasaray'a kaç atar2
- salah ne koydu ama2
- 0 0 711
- kuçukuçuokanınçükü2
- yüz milyonluk ülke on milyona karşı2
- anne4
- claudian clouds33
- ilkay ve goollllll ts 4 gs 52
- osimhensiz galatasaray2
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru3
- insan ne ister6
- kadınlar8
- sözlük kızlarının kekleri24
- 11 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı2
- önyargı3
- doktor2
- kuran3
- galatahahahahahaha4
- yaşanmamışların yası6
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- cok da abartmaya gerek uok6
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- yazarların akşam yemekleri6
- anın görüntüsü25
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- islamda namaz yoktur30
- meriç dükalığı8
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- en iyi vampir filmi4
- fusya semsiyeli yabanci22
- dantelli sütyen takan erkek12
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği6
- sevdiğiniz yazarlar8
- ölümden korkuyor musunuz17
- kürdistan10
- true'nun engelli olması6
- okan buruk8
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- sarapci koala hatayi33
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- allah11
- sözlük yazarlarının gerçek adları40
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
avrupa' nın resmi tanımına göre "kendini peygamber ilan eden muhammed bin abdullah tarafından 570- 630 arası temelleri atılan, belirli kuralları ve düzeni olan arap dini."
bu tanımla okuyucunun aklını muhammed' in peygamberliğini sorgulamaya, yönlendirmeye iten dindir. bozuk arap düzenini kendi kurallarıyla düzenlemeye veya düzeltmeye çalışmış dindir.
buradan yola çıkılarak avrupa' ya göre islam sahte din, hristiyanlık ve musevilik ise has dindir. buna binaen islam kadrosu muhammed bin abdullah' tan başlayarak tümü sahtekar ve yağmacı olarak lanse edilmektedir.
bizim toplumumuzun ve diğer islam toplumlarının büyük çoğunluğuna göre ise tüm zamanların en iyi dinidir islam ve o' nun havarileri * en büyük kadrosudur tüm zamanların.
neden türklere değil de araplara indi konusu ise ayrı bir tartışma konusudur kimilerine göre çağın en bozuk ve adam edilesi toplumu araplardı ondan onlara indi kimilerine göre ise tanrı' nın en baştan planı muhammed bin abdullah' ı elçi yapma tasavvurundan dolayı kaçınılmaz araplara indi. bir kısmına göre ise yeryüzünde peygamber olacak tek ve son adam muhammed bin abdullah' tan başkası değildi, başkası elçi olamazdı o yüzden başka adam yoktu.
bunlar tartışmanın bir kısmı diğer bir kısmı peygamberin faaliyetleriyle ilgili.
avrupa' ya göre muhammed, katliamcı, yağmacı, kadın haklarını gasp eden çok eşli, zalim bir tarihi kişiliktir bu savı desteklemek için beni kureyza vb. olaylar ön plana getirilir.
ki bazen bunun için islam' ın kendi öz kaynaklarını öne sürerler misal buhari' den nakledilen hadisler gibi.
islam' a göre ise tek bir kişiyi dahi arkadan vurmamış, büyük merhamet ve akıl sahibi, tüm zamanların en büyük peygamberi hz. muhammed' dir. toplumumuzun büyük çoğunluğu da bu görüşte hem fikirdir.
bana sorarsanız ben de aynı fikirdeyim.
saygılar.
bu tanımla okuyucunun aklını muhammed' in peygamberliğini sorgulamaya, yönlendirmeye iten dindir. bozuk arap düzenini kendi kurallarıyla düzenlemeye veya düzeltmeye çalışmış dindir.
buradan yola çıkılarak avrupa' ya göre islam sahte din, hristiyanlık ve musevilik ise has dindir. buna binaen islam kadrosu muhammed bin abdullah' tan başlayarak tümü sahtekar ve yağmacı olarak lanse edilmektedir.
bizim toplumumuzun ve diğer islam toplumlarının büyük çoğunluğuna göre ise tüm zamanların en iyi dinidir islam ve o' nun havarileri * en büyük kadrosudur tüm zamanların.
neden türklere değil de araplara indi konusu ise ayrı bir tartışma konusudur kimilerine göre çağın en bozuk ve adam edilesi toplumu araplardı ondan onlara indi kimilerine göre ise tanrı' nın en baştan planı muhammed bin abdullah' ı elçi yapma tasavvurundan dolayı kaçınılmaz araplara indi. bir kısmına göre ise yeryüzünde peygamber olacak tek ve son adam muhammed bin abdullah' tan başkası değildi, başkası elçi olamazdı o yüzden başka adam yoktu.
bunlar tartışmanın bir kısmı diğer bir kısmı peygamberin faaliyetleriyle ilgili.
avrupa' ya göre muhammed, katliamcı, yağmacı, kadın haklarını gasp eden çok eşli, zalim bir tarihi kişiliktir bu savı desteklemek için beni kureyza vb. olaylar ön plana getirilir.
ki bazen bunun için islam' ın kendi öz kaynaklarını öne sürerler misal buhari' den nakledilen hadisler gibi.
islam' a göre ise tek bir kişiyi dahi arkadan vurmamış, büyük merhamet ve akıl sahibi, tüm zamanların en büyük peygamberi hz. muhammed' dir. toplumumuzun büyük çoğunluğu da bu görüşte hem fikirdir.
bana sorarsanız ben de aynı fikirdeyim.
saygılar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar