bugün

kürtler neden pkk ya tepki göstermiyor

köy korucularının öncelikli amacı tamamen paradır. bu uğurda ölme ihtimalimizde var ama en azından işsiz değiliz, iyide para alıyoruz şeklinde düşünürler yani bir uzman çavuşun aklından geçenler kadar.
ama bu ülke vatan haini çok köy korucusu kürt gördü ! nöbet yerlerini terk eden, operasyon bilgileri sızdıran, karakol mevzileri hakkında bilgi veren hatta askerleri köylerine çağırıp köyün girişinde teröristlere bomba patlattıran, bdp köylerine gelince yolda havaya silahla ateş edip güç gösterisi yapan vesaire...
bir kürtün en iyi tiplemesi şöyledir. doğuda askerlik yapıyorsundur sabah alışveriş yaptığın ve ayak üstü muhabbet ettiğin bakkalın akşama çatışma sonrasında ölü bulunmasıdır. size karşı güzel sözler söylerler ama şeytanlığı işin arka yüzünde saklar hep. bu yüzden her yüzünüze gülene aldanmayın içinden geçenleri bilemezsiniz.
kürtlerin medianını alırsak hain olacaklarının ortaya çıkacağını görürsünüz çok fazla edebiyat yapmanında anlamı yok gündelik hayatta gördüklerimiz yetiyor zaten.