bugün

sözlük yazarlığını bırakıp geri gelme ritüeli

son derece saçma bir davranış.

sözlüğe sigara muamelesi yapmak. "ay bırakıyorum yeter artıık", "bu sözlük çok yormaya başladı beniii", "sözlüğe bir ara verip kendimi toplasam diyoruuum"...

sözlük ne ki, "bırakıyorum yeter artık" denir ? yâni asıl amacı tanım arada sırada geyik yapmak olan bir site. neye "yeter" ?? moderatör olduğunu mu sanıyorsun ?

sözlük ne ki, "bu sözlük çok yormaya başladı beniii" diye bir ved yazısı cümlesi kurulur ? sözlük seni mi s.kiyo ? neden yoruluyorsun ? girmeee. zall sana "günde 100 tâne entry gireceksin yoksa sana girerler" demiyor ki...

sözlük ne ki, "sözlüğe bir ara verip kendimi toplasam diyoruuum" diye hakkında laf söylenir ? sözlükle mi çıkıyorsun ? yoksa sosyal hayatın aslında -sıfır- da asosyolliğini bozmak için zirvelerine sığındığın bir yer mi oldu burası ?

itirÂf et...o kadar eziksin ki her gün "ahmet" olan sen, uludağ com a girince mehmet oluyorsun, bir anda "en iyi" "en mükemmel" kız/erkek oluyorsun...sensin bir akıllı değil mi ??? değiştir boyutunu, bakalım kandırdığını düşündüğün şey diğer yazarlar mı ? yoksa kendin mi ?

bu cümleleri kurup aslında "yeni insanlarla tanışmak istemiyorum, aralarından bazıları çok canımı yaktı, alışık olmadığım şeyler, kalabalık bıdı bıdı" demek istiyorsun ama diyemiyorsun da.

her zaman böyle bırakıyorum diye methiyeler dizenlere bir kıllığım vardır, iki gün sonra da geri gelir bunlar. pufff...