anıtkabir in ibadete kapatılması

kendileri, arka odada çıplak hatun üfleyen şeyhlerine şıhlarına taptıkları, eteklerini öptükleri ve kula kulluk ettikleri için, anıtkabir'deki törenleri de ibadet, tapınma sanmaktadırlar. gördükleri her sakallıyı dedeleri sanan tiplerdir bunlar.

kendi gözlerindeki çapaklara bakmadan, başka gözlerdeki çapakları araştırırlar. peygamber efendimiz hayatını nasıl yaşadıysa, bunlar da o kadar aksine yaşarlar.

sana "anıtkabir'de puta tapıyosun, ibadet ediyosun" der, sonra gider fettoş'a tapar. fettoş'u ruhban yapar. tayyip'e tapar. saidi kürdi'yi peygamber zanneder. e islamiye'te göre sen küfür yolundasın. sen küfür yolundaysan, başkasına nasıl anıtkabir'de ibadet yakıştırması yapabilirsin? hakkın yokki. önce halis müslüman ol bakalım. samimi, bilinçli ve doğru müslüman ol. daha sonra anıtkabir'e gidenlere feyiz verebilirsin. işte o zaman onlar sana saygı duyarlar. takdir ederler seni. doğru söylüyor derler. ama şu yobaz halinle değil işte. sen ancak şeytanın maskarası olabilirsin bu cahil halinle. bir fazlası değil. biliyosun di mi bu gerçeği?