bugün
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor21
- sarı poşet kudurtması10
- manisada okul saldırısı17
- pkk lılar ermeni dölüdür deyince hırttıran hırt9
- siyaset üstü yazarlar7
- true nickli yazar10
- mel mel abi dün neden bira içmeye gelmedin6
- ingilizce bilmeyen birine fuck'u demek4
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri9
- berbere gidince söylenenler4
- kastamonu5
- hepinizi çok seviyorum lan gelin sarılıcam5
- husiler yüzünden gemilerin 15 gün gecikmesi8
- sözlüğümde siyaset istemiyorum kampanyası8
- tas kafa traşlı hırt sorunu8
- türkiye bir kedi cumhuriyetine nasıl dönüştü8
- mel mel bakan gibson'ın tatlı dili7
- türkiye de muhalefet var mı5
- yapay zekaya entry yazdırmak7
- dünyanın en ölümcül terör örgütü hristiyan lra8
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek5
- erkeklerin artık kadınların peşinden koşmaması7
- sarı torbadan rahatsız olan kürt7
- habire1223
- atlet giymeyen insan6
- derin düşüncelere dalmış görünen insan2
- sözlükteki teroristler5
- z kuşağı7
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok29
- alkolün beyne verdiği zararlar2
- seri gizli artı oy veren melek4
- gocu bak bi7
- meloş samundari khazana curry yemeye gelmedin2
- her şeye neden diye sorma alışkanlığı4
- çok sıkıcısınız amk2
- hayatın güzel olması2
- hırttırmak2
- çıplakken buzdolabının kapağını açmak4
- evliliği ayakta tutan güçler6
- türkler ile moğollar kardeştir18
- husiler ve mekke ittifakı'nın ilk sınavı4
- anın görüntüsü27
- foşik törklörön liginde birinci amedspor17
- s'i l v'e r m'i s t'in kullandığı ucuz parfüm17
- kedi restaurantı2
- turgutlu da okul önünde silahlı saldırı2
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı12
- oğuzhan koç'un seyirciyi azarlaması2
- drew barrymore4
- musa anter10
Evet bebeyim tur bindirmeye geldim.* güzel kafamla selam eder yazılarıma başlarım.
Kendisine haşaa orospu çocuğu dediğimi zannetmiş. Üstte de görüldüğü gibi asla demedim. derdim ama demiyorum dedim o kadar. Çünkü sana olmasa bile seni doğuran anaya saygım var.
Sen ne kadar nickine orospu deyip kişiliğini bırakıyorsan birinin ve demiyorsan ben de o derece sana küfür etmiyorum. Sen kendinle hesaplaş, dediysen beğenir kendi üstüne giyer dolaşırsın.*
Beni Sözlük ahalisine bırakmış. Eyvallah ben de seni Allah'a havale ediyorum. Allah'a havale ediyorum ki genç bir kıza anne-baba evladına sırf yüz vermiyor veya yazılarını beğenmiyorsun diye "orospu"luğu layık görüyorsan bunun cezasını ben değil Allah versin.
(#17166429)
Hadi onları siktir et. Bunu demişsin bir de, sesimi çıkarmamıştım. Buna ne diyeceksin? Kalbini mi veriyor? Silgisini mi veriyor? Nickini mi veriyor?
Hadi diğerlerinde ben şerefsizdim yanlış anladım. Bir insan nasıl bir gerizekalı ise 3 kere üst üste yanlış anlıyor. tek şark kurnazlığı kendinin mi yaptığını zannediyorsun? Ben sana küfür etmedim edersem ceza yerim. Eğer sen birinin namusuna göz dikip, laf atmıyorsan eyvallah üstüne alınma. Ama bu taraftan sen ne güzel şark kurnazısın sen dememi mi bekliyorsun? Apış arandan kolunu geçirip sol kulak memeni çekince laf gene anlaşılmıyor mu zannediyorsun? Bak sen nasıl anlamışsın ama.*
Bunların hepsini bir kız kardeşinin ya da bir ablanın olmamasına bağlıyorum. Elinin altında bir namus olunca birilerinin namusuna gözünü dikmeye, laf atmaya korkarsın. Ki büyüklerimizden böyle gördük hala namus cinayetleri vardır. Burada gidip de her ne yazarsa yazsın bir kıza "orospu" diye nitelendirirsen herkes sussa bile hunharca susmaz. itin gluteus maximus'una sokar sokar çıkarır.
Birileri sana yüz vermedi diye veya yazdıklarını beğenmedin diye eğer veren yazar, o bu dersen. Birileri de gelir senin eline verir. Neyi? Tabiki de silgiyi canım silgiyi.*
Kendisine haşaa orospu çocuğu dediğimi zannetmiş. Üstte de görüldüğü gibi asla demedim. derdim ama demiyorum dedim o kadar. Çünkü sana olmasa bile seni doğuran anaya saygım var.
Sen ne kadar nickine orospu deyip kişiliğini bırakıyorsan birinin ve demiyorsan ben de o derece sana küfür etmiyorum. Sen kendinle hesaplaş, dediysen beğenir kendi üstüne giyer dolaşırsın.*
Beni Sözlük ahalisine bırakmış. Eyvallah ben de seni Allah'a havale ediyorum. Allah'a havale ediyorum ki genç bir kıza anne-baba evladına sırf yüz vermiyor veya yazılarını beğenmiyorsun diye "orospu"luğu layık görüyorsan bunun cezasını ben değil Allah versin.
(#17166429)
Hadi onları siktir et. Bunu demişsin bir de, sesimi çıkarmamıştım. Buna ne diyeceksin? Kalbini mi veriyor? Silgisini mi veriyor? Nickini mi veriyor?
Hadi diğerlerinde ben şerefsizdim yanlış anladım. Bir insan nasıl bir gerizekalı ise 3 kere üst üste yanlış anlıyor. tek şark kurnazlığı kendinin mi yaptığını zannediyorsun? Ben sana küfür etmedim edersem ceza yerim. Eğer sen birinin namusuna göz dikip, laf atmıyorsan eyvallah üstüne alınma. Ama bu taraftan sen ne güzel şark kurnazısın sen dememi mi bekliyorsun? Apış arandan kolunu geçirip sol kulak memeni çekince laf gene anlaşılmıyor mu zannediyorsun? Bak sen nasıl anlamışsın ama.*
Bunların hepsini bir kız kardeşinin ya da bir ablanın olmamasına bağlıyorum. Elinin altında bir namus olunca birilerinin namusuna gözünü dikmeye, laf atmaya korkarsın. Ki büyüklerimizden böyle gördük hala namus cinayetleri vardır. Burada gidip de her ne yazarsa yazsın bir kıza "orospu" diye nitelendirirsen herkes sussa bile hunharca susmaz. itin gluteus maximus'una sokar sokar çıkarır.
Birileri sana yüz vermedi diye veya yazdıklarını beğenmedin diye eğer veren yazar, o bu dersen. Birileri de gelir senin eline verir. Neyi? Tabiki de silgiyi canım silgiyi.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar