bugün

feray çelikçapa

Sıkıldığınız zaman hiç tanımasanız bile odasına gidip muhabbet edebileceğiniz ,dertleşebileceğiniz hocadır.Hayatı sever,en uç sporları bile yapmaktan kaçınmaz.Sempatikliğinden ,öğrencilerle olan ilişkilerinden dolayı , dersini alırsanız çok kolay dersi geçeceğinizi zannedersiniz ama yanılırsınız.Verdiği ödevler , ortak çalışmalar ,öğrenciyi bayağa kastırır. Tabii bu kadar kasılmanızda, son sınıfa kadar hiç ödev yapmadan gelmenizin payı büyüktür.Derslerinde otorite sahibidir.Dersini alırken üniversitede okuduğunuz aklınıza gelir.Aranızı iyi tutarsanız , iş bulma konusunda oldukça yardımcı olur.internetle arası iyidir, derslerin notları , yahoodaki üretim grubundan açıklanır.Dönemin son dersini genelde okulda bir cafede piknik havasında yapar.

Yeri geldiğinde öğrencinin seviyesine de iner; Sınıfta , sigarasını almak isteyen öğrencinin eline vurarak , herkesi güldürmesine şahit olunmuştur.

Bir kaç nesildir Bursa da yaşayan bir aileden gelir.

Hakkında bu kadar az yazı yazılması ilginçtir.Üniversiteden mezun olurken düşünüldüğünde, 'hoca dediğin böyle olur' denilen hocadır.