bugün

bana bayan dersen sevgilime söylerim diyen kız

aslında hemen oracıkta, azıcık bile sorgulamadan, kuytularda empati kurmadan yargılanmaması hatta yadırganmaması gereken bayandır.

ilişki dediğimiz şey, sadece seks etmekten öte bir takım paylaşımları da beraberinde getiren bir birlikteliktir. hiç şüphesiz, koruma ve kollanma da biz beylerin hanım kızlara sunduğumuz azıcık imkanlardan bir tanesidir.

işin yanisi, temsil misal olsun diye söylüyorum beyler avlanır, hanım kızlar da o avla yahni falan yapar. ya da beyler kahvede okey oynar, hanım kızlarımız da adamın kafasını sikip patoz ederek buna karşılık verir gibi. gibi gibi.

o halde ilişkilerde bir kazan-kazan ya da kaybet-kaybet durumu olduğunu söyleyebiliriz. hatta ben bu işi bir adım daha öteye götürerek söylemekten öte, iddia edebilirim ve bu iddiamı da dermatoloji uzmanıyla bilem tartışmam.

işte kötü bir lafla, davranışla karşılaşan ve ilişki durumu "açık" ya da "ilişkisi yok" olmayan her bayan bu lafı/davranışı sevgilisi olan beye aksettirmekte serbesttir. hatta ve hatta bencesi bu onun en doğal hakkıdır.

haaa şu da var ki; davasında sonuna kadar da haksız bayandır! bugün türkiye realitesine baktığımızda dişi cinsi tarif için kullanılan ifadelerden biri de "bayan"dır. sırf birisi size bayan dedi diye bunu olay haline getirip sevgilinize aksettirmeniz pek de sağlıklı değil. sonra haberleri açıp bir bakıyoruz "o onu doğradı, öteki bunu pıçakladı, diğeri alayına gitti" gibi üzücü şeyler görüyoruz. işte bunlar hep fitne fücur ve karı milletinin fişteki. fiştek fiştek hareketlerden -toplum sağlığı ve güvenliği açısından söylüyorum- kaçının bayanlar!