bugün

aykut kocaman

hocam umuyorum ki fenerbahçe kulübünde görev alabileceğiniz tonla pozisyon vardır, gerek saha içi, gerek dışı. yani herkes iyi hoca olacak diye bir kaide yok, sana saygımız var, fenerbahçeye olan sevgine bile saygımız var, ama hocam üzülerek söylüyorum ki böyle hocalık yapılamaz.

alex'le ego yarışmanız, gerek selçuk şahin inadın yaktı bitirdi bizleri. ayrıca şu an diri gözüken kuyt, sow, gökhan gönül iki hafta içerisnde ben mi kurtarıcam bu takımı deyip işler iyice sarpa saracaktır bunu bilesin. ben kendimi bildim bileli fenerbahçe ile seviniyorum, üzülüyorum. üzüldüğüm de de kimseye suç bulmuyordum. ama bu sezona kadar.

yıllardır aldığınız kulübe montelediğiniz yerli ve yaşı genç futbolcular kayısı niyetine kurutuluyor, yapmayın hocam bari türk futboluna mani olmayın. biz dolduk artık. ne alex'in kardora yer alamadım nağraları ne de senin bu kadrodaki inatların yeter, biz yorulduk.

biz kahvede 20 adam maçı izlerken senin yapacağın her hareketi kusursuz tahmin ediyoruz, ve senin salihe özere recebe sezere ve diğer futbolculara 5 dakika şans vermemenle yıkılıyoruz. seni alex ve selçuk kurtarmaz hocam, seni bu saatten sonra senin hocalığında kurtarmaz, ya olması gerektiği gibi ol, ya da bırak başka biri denesin.

sancılar çekerek maç izlemektense beşiktaş taraftarı gibi, kendi genç takımımı gerekirse bir kaç sezon gelişmesini ve ilerlemesini izlerim, ama bu yaptığınız çekilir işkence değil.