bugün

üniversite harçlarının kaldırılması

kimse iö lerin ücreti tamamen kalksın demiyor, mantığa aykırı zaten. ne dersin nö ücreti ödeyecekler dersin...

hayır benim anlamadığım iö lerin harcının kaldırılmamasına karışan nö okuyan orospu çocuklarına ne oluyor?

cebimden para çıkınca daha mı mutlu olacaksın? bir ailenin cebinde 3-5 kuruşu kalsa, ihtiyaçlarını giderse mutsuz mu olacaksın? bir esnafın, işçinin, memurun yüzü gülse canın mı acıyacak?

sana giren çıkan ne anasını siktiğimin evladı.

ulan birde iö lerin harcının kaldırılmamasının sebeplerini yazıyorlar utanmadan, lan amcık o parayı en aza indirsek sana giren çıkan ne? o parayı hepsini devlet ödese sana giren çıkan ne? yüzbinlerle ifade edilen bir sayı, o parayı almasalar sanane?

böyle rezillik, şerefsizlik görmedim ben ya, çok bilmiş gibi birde ortalıkta geziyor, yok puan az aldın benden, yok bilmem ne...

adaletsizlikse, memlekette hergün şehit var sen nerdesin? parası olan şehit olmuyor sen nerdesin? yolsuzluklar, torpiller diz boyu, sen nerdesin? sınavlar şaibeli, sen nerdesin? işçinin, memurun vs hakları alınıyor sen nerdesin? milyarder, trilyoner olan çocuğunu özel okula gönderiyor, senden üstün oluyor, sen nerdesin? tek derdimiz senin belki kardeşin, belki yeğenin kuzenin olan, esnaf, memur, işçi çocuğu kardeşlerinin belki ilerde senin oğlun veya kızın, ücretlerinin düşürülmesini istemesi... bu mu seni çok üzdü? bu mu büyük adaletsizlik olur, senden fazla uyuyorlar değil mi? vay beee, senin adalet anlayışını sikeyim.

bunun tartışılması bile adilik şerefsizlik. olaya bak be, aynı ülkenin vatandaşı insanlar, diğerinin para ödemesi gerektiğini söylüyor, düşünün ülkenin halini, durumunu.

siz bir böcekten farklı değilsiniz. aşağılık birer yaratıksınız. hayatta hiçbir amacı olmayan, şükürcü yalakalarsınız.

edit:imla