bugün

demet akalın ın geri zekalı hayran kitlesi

şehit cenazelerinde ağıt söyleyerek salya sümük ağlamayıp, ota-boka şiir okuyup salya sümük ağlayan insanların olduğu ülkede mi yaşıyoruz?

terör ile direkt zarar görmüş-yüreği yanmış-aileden ve 1. derecede yakını kaybetmiş en az 500.000 insan(korucu-asker-polis-terörist-kamu görevlisi-vatandaş) olan, bir kaç memet kellesi diye söz söyleyen-yaklaşım sergileyen insanların, heba olan canların yanında yüzmilyarlarca dolar tutarında paranın da yok olmasını algılamayarak, mevcudiyetinin kaynağını bilmezlik ettiği bir ülkede mi yaşıyoruz sanılmakta?

böyle toplumsal travmalara neden olan olaylar karşısında, nietzcshe sağ olsa kıskançlıktan çatlayacak aforizmaları ile bizleri bilinçlendiren-düşündüren sanatçılarımız var.

sinema-müzik-mimarlık-bilim-teknolojide örnek ülke olduğumuzu görmüyormusunuz? burasını, kopyacılık iddiaları ayyuka çıkan nobel edebiyat ödülü almış bir yazarın para ve şöret ile dut yemiş bülbüle dönerek akan kanlar-kaybolan değerler hakkında artık tek söz etmediği ülke mi sanılmakda?

ortadoğunun ve balkanların kıskanılan-imrenilen ülkesiyiz.
ekonomik olarak dünyada kıskanılan ülkesiyiz.

bizleri, siyasl-sosyal açıdan böyle bilinçsiz millet mi sandınız?

sanatçılarımızı bizden alarak eserleri ile ab-abd kültürlerini geliştirmek istiyorlar da, bizim sanatçılarımız gitmiyor.

yaaaa!

lütfen, "sadece demet akalın ile sınırlandırılmaması gerekilen kitle. Bunun hilal cebecisi var, esra&ceyda kardeşleri var. Hem bu youtube'de en çok tıklanan türk videolarından biri çikita muz değil mi? ismail yk'nın albümleri en çok satanlar listesinde değil miydi?" bunları kıskançlık ile küçümseyerek sanata-bilime olan katkıları ile omuzlarımızda taşıdığımız insanları incitmeyin.

not: bir sanat düşmanı eksilemiş.