bugün
- kiraz cicegi kolonyasi6
- hiç çaylak olmamış sözlük yazarı4
- iltica6
- biz bu aptallık ile nasıl mücadele edeceğiz ya8
- arkadaşlar yogaya başlayalım mı10
- recete8
- zall'a çaylak atan ai moderatör3
- galatasaray9
- gocu geldi gocu geldi6
- sözlükte kavga olacak hissi4
- çaylaklar cennete mi gidiyor cehenneme mi5
- sözlüğün en kültürlü yazarı9
- yagmurcu12
- dinamik güler yüzlü takım çalışmasına yatkın6
- ölürken dinlenecek müzik4
- gammazların gizli hesapları görebilmesi5
- sol kanatta oynamak2
- otobüste açamadığı camı kıran erkek12
- serhat kılıç27
- ebeveyn lafları2
- dünyada birlikler kurulmalı2
- libido2
- diyojen3
- yapay zeka 10 yıl içinde tüm insanları öldürecek4
- kadın bacağı paylaşan mehdi8
- mandalina kolonyası2
- renault fluence2
- her sabah yeniden başlamak3
- mutluluk her zaman güzel değildir2
- namazın amacı12
- yazarlara çaylakken neler oluyor3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı23
- sözlüğün en masum yazarları23
- ismail kartal16
- 9 eylül izmir in kurtuluşu6
- telefonu bırakmak isteyip asla bırakamamak4
- birader beylerin birader baylar olmaları2
- ben sana demiştim2
- bülent ortaçgil dinlerken hüngür hüngür ağlamak2
- arkadaşlar kavga etmeyin10
- adana dürüm vs adana porsiyon9
- kavanozda gizlenen biyolojik saatli bomba3
- anın görüntüsü26
- müfredatta eleştirel düşünce2
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i24
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- 08 eylül 2026 üsküdar da başkan vekili seçimi7
- arkadaşlar ben çalışmak istemiyorum5
- niye uyandık sözlük5
- sana değer'i aç sana değer i2
the institute of electrical and electronics engineers yada kısaca ieee(ay tripil-i) olarak adlandırılan isminden de anlaşılacağı gibi elektrik elektronik mühendisliği tabanlı ancak bütün mühendislik dallarını kapsayan; elektrik, elektronik, bilgisayar, otomasyon sistemleri bir nevi genel olarak bilişim ve mühendislik alanında uygulamalar geliştiren, teorik çalışmalar yürüten teknik bir topluluktur. kuruluşu her ne kadar 1963 yılında olsa da, 1884 yılında alexander graham bell ve thomas edison gibi tarihin en büyük bilim adamlarının temellerini atması sonucu oluşmuştur.150 ülkede 365.000'i aşkın üyesi (68.000'i öğrenci) ile ieee türkiye'de ise 1200'ü öğrenci üye olmak üzere yaklaşık 2000 üyeye sahiptir. ülkemizde 32 üniversitede ieee öğrenci kolu bulunmakta ve her geçen sene buna yenileri eklenmeye devam etmektedir.
karabük üniversitesi ieee öğrenci kulübü bünyesinde yönetim kurulu üyesi olarak bulunduğum, kişinin tamamen kendisini geliştirmesini ve bütün bunları da eğlenceli sıcak, samimi ortamıyla süsleyen ieee; bugünkü wireless sistemini geliştiren uluslararası topluluktur.
karabük üniversitesi ieee öğrenci kulübü bünyesinde yönetim kurulu üyesi olarak bulunduğum, kişinin tamamen kendisini geliştirmesini ve bütün bunları da eğlenceli sıcak, samimi ortamıyla süsleyen ieee; bugünkü wireless sistemini geliştiren uluslararası topluluktur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar