bugün
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması30
- mazot fiyatlarının suçlusu21
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları26
- yazarların fobileri15
- sözlükteki kaliteli yazarlar31
- yazarların en malımsı özellikleri12
- kendin hakkında bir gerçek bırak6
- yapay zekanın kod yazması3
- keşke bu yaşanmışlıklar onunla olsaydı6
- sözlük yazarlarının normal kombinleri23
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı13
- barbara palvin gelse reddedecek sözlük erkeği6
- sözlük yazarlarının saatleri15
- erkeklerin birbirine amk demesi6
- gelecekteki sevgiliye not6
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması11
- ioçk'nın müziği7
- 174 kaslı mühendis9
- barbara palvin mi güzel ben mi diyen sevgili5
- nick vermeden bir yazara seslen10
- islamda namaz yoktur37
- bu saatte hala uyumama sebebi4
- 12345u3
- 195 kaslı pilot10
- almanya da yaşayan yazarlar8
- sözlüğe video yükleyebilmek5
- borsa istanbul5
- sözlüğün reisi kim anketi19
- kedi göbeği4
- şeytanın bile israil'e karşı olması8
- ince parmaklı erkek4
- git3
- kütüğü mut olan bir erkeği eve damat getirmek4
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- ismet gürbüz5
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- şeftali11
- turşu limonla mı olur sirkeyle mi anketi5
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- gabar'dan petrol buldukça üzülen chp liler5
- oksizoron tarafından terkedilenler6
- gitar sevgisi3
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- pislik yazarlar3
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- heidinin dedesi5
- heidinin terörist olma ihtimali5
- şu an dinlenen şarkı4
- şimdi bana sor bir daha gelir miyim2
entry'ler (66)
Yengecim başak çıktı ''iyi bir öğrenci olan Başak romantizme başlangıçta neredeyse vahşi birşeymiş gibi yaklaşacaktır. Ama bir kez tadını aldıktan sonra seni bulutlara uçurmanın mükemmel yollarını bulur.'' msn den de böyle bir yorum beklenir
Öldürenin en az 1 sezon boyunca ölmemesi büyük bir ihtimal.
Terörist gurubunun işini kolaylaştırmaya yarar, en büyük amaçları olan ülkeyi bölme konusundaki eylemlerini halkın galeyana gelmesi halinde rahatça gerçekleştirebilirler.
Milli takım formasıyla maç sonu ve maç içerisinde sebepsiz, yersiz davranışlara giren yetenek düşünce uyuşmazlığının örneklerinden.
En iyi değilim, en kötü de. En cömert değilim, en cimri de.
En kibirli değilim, en mütevazı de. Hiç kimseyi kandırmamış değilim, herkesi aldatmış da.
Kimseyi yarı yolda bırakmamış değilim, herkesi satmış da.
Hep iyiliğimden kaybetmiş değilim, kötülük yapa yapa kazanmış da.
Çok başarılı olduğum günler de oldu, dibe vurduğum da.
Sevgi dolu değilim, nefret dolu da. Barışçıyım, biraz da savaşçı. Biraz güçlüyüm, biraz zayıf.
Biraz iyiyim, biraz kötü. iyi? kötü? insanım.
William Shakespeare
En kibirli değilim, en mütevazı de. Hiç kimseyi kandırmamış değilim, herkesi aldatmış da.
Kimseyi yarı yolda bırakmamış değilim, herkesi satmış da.
Hep iyiliğimden kaybetmiş değilim, kötülük yapa yapa kazanmış da.
Çok başarılı olduğum günler de oldu, dibe vurduğum da.
Sevgi dolu değilim, nefret dolu da. Barışçıyım, biraz da savaşçı. Biraz güçlüyüm, biraz zayıf.
Biraz iyiyim, biraz kötü. iyi? kötü? insanım.
William Shakespeare
Projeleriyle geliştirdiği yenilikleri insan hayatına adapte etmeyi becerebilen ve bunu en iyi şekilde pazarlaya bilen şahıstır.
-Ne okuyorsun?
-Elektrik Elektronik Mühendisliği
-4 Yıllık mı?
-Elektrik Elektronik Mühendisliği
-4 Yıllık mı?
Millet olarak ilerleyemememizin en büyük sebeplerinden biri kendi aramızda yaşadığımız çatışmalardır. Sözlükteki nesil atışmalarıda buraya yansıyan bir örneğidir. Bizde nerde çokluk orda anlaşmazlık, birbirini çekememe durumu.
Bir erkeği bu hale getiren tamamen kızlardır.Birinden hoşlanırsın senin hoşlandığını anlayıp karşılık verdiği halde cesaret edip açıldığında biz arkadaşız ayağına yatarlar. Sonra bir daha da karşındaki kız senden hoşlanıyormu yoksa arkadaşçamı ayırt edemezsin. Seni saçma bir psikolojik hale sokarlar.
takıntıdır.
belirli bir süre sonra kolay olur sanmıştım ama olmadı unutamadım demesi kuvvetle ihtimaldir.
incelemelerim sonucu düşünüyorumki:felsefe okuyan,92 doğumlu,sarışın feminist bir bayan yazar
Karabük Üniversitesi.
theodorebundy 3 - aret 5 bir sonraki eşleşmeyi merak etmekteyim.
93'lülere göre daha olgun bulmaktayım. 92 li olarak iyi anlaştığımı düşünüyorum (bkz: (#16806217))
abaza tanımının sahip olduğu düşünce.
Tatlı, sevimli, sempatik kişilik bir de gülmek herkese yakışmaz ya hani ben çok yakıştığını düşünüyorum kendilerine. Yüzünden gülüceklerin ve sözlükten eksik olmaması dileğiyle.
Kimileri için güzel, heyecanlı kimileri için hayal kırıklıklarının yaşandığı bir dönemdir aslında. Bilinçsizce yapılan tercihlerin de farkındalığına varıldığı, iyiki yazmışım tam istediğim gibi herşey güzel olacak cümlelerinin de duyulduğu bir dönemdir aslında genel olarak. Bu dönemdeki en büyük farklılık harç konusudur bu 1. öğretimleri rahatlatan bir haber olmasına karşın 2. öğretimleri oldukça germiştir. Bu gerginliğin okulların açıldığında fiili olarak görselleneceği düşüncesindeyim. Tavsiye olarak söylemek gerekirse en başta yerinizi çok iyi seçin sonrasında şehri biraz tanımanızda yarar var. Burslara başvuru düşünüyorsanız öğrenci belgesini fazlaca almaya çalışın ki sgk yenileme işlemleri içinde gerekecek. Üniversiteye gidiş yolundaki zor dönemlerden biri daha.
Karabük Üniversitesi çanta, kalem, ajanda vermiştir 2011 döneminde. Pek Karabük yoktur buralarda ama bilgi olsun.