bugün

birkaç mehmet şehit oldu diye tbmm yi toplamayız

sabaha bu dandik haberle başladım. sabahın 9u. bugün iki sınavım var, el insaf.

şimdi öncelikle "meclis" nedir bi ona bakmak lazım, sen oraya nasıl geldin mesela, kim getirdi?

ben istiyorum lan oraya gidip bir şeyler yapmanı, seni bunun için oturttular çünkü oraya ( şerefsizim ben oturtmadım ) o yüzden de yapacaksın, eşşek gibi yapacaksın, çünkü senin işin bu işin.

hem sen kimsin, sen kimsin ki bu vatan için kanı toprağa dökülmüş adam için kalkıp da "bi kaç mehmet yav hehe" gibi bi üslup kullanabiliyorsun. sen ne yaptın bu memleket için de? al işte öldü çocuk. senin için beş kuruşluk değeri olmayan o çocuk bir ailenin biricik oğlu, annesinin göz bebeği, beslediği büyüttüğü gariban çocuk, öldü gitti al... sen ister aç meclisi, ister kapa, ister çal, ister oyna. zaten o çocuğu geri getiremeyeceksin. acıtasyon yapmıyorum lan, valla. şehit yakını gazi yakını bile değilim ben. ama şimdiye kadar şehit olanların niye öldüğüne, niye böyle olduğuna anlam vermeye çalışırken başka şeylerle meşgul olsaydım, şerrefsizim 3.99 gano yapmıştım ben. bi de ağlıyorum, öyle duygusalım. niye, çünkü algılar açık benim. bi de vicdan sahibiyiz çok şükür.

senin için hiçbir değeri olmayan o gariban ufacık çocukların kul hakkına girdin bi de, yazık. inançlılığına her ortamda bok sürdürmeyen sevgili akpliler, bunu da açıklayın hadi.

o değil de, geçen gün bir arkadaşım tartışma esnasında bana, "sen akp karşıtı değilsin, sen düpedüz din karşıtısın, ondan akp'ye saldırışın." dedi, üstelik oruçlu halimle aynen bunu söyledi.

ne diyeyim, ben bunlarla aynı allaha inanmak istemiyorum, bunlarla aynı allah korkusunu taşımak istemiyorum. eğer durum böyleyse, buyumdur, bi şey diyemem.

e şimdi, ne diyeyim, son sözüm de sadi celil cengiz'den gelsin, şimdi onlar düşünsün

gerçekten sevimsizsiniz lan, vallahi bak. ulu orta söyleme bari, fısıltıyla söyle. ben ömrümde bu kadar talihsiz bi açıklama daha görmedim. hadi dağılın şimdi.