bugün

31 temmuz 2012 zorlu center işçi ve halk kavgası

anlaşılan ülkemizde faşizmin vitesi ileri taktığı bir döneme giriyoruz. Akp'nın şoven ve dinci politikalarından da güç alan ülkücüler gözünü karartmış durumda. zira şu saatlerde faşistler 31 temmuz'u da boş geçmeyerek bu kez ayazağa'da zorlu grubunun inşaatında çalışan kürt işçilere saldırıyor. sol portal'ın olayla ilgili az önce geçtiği haber şöyle:

"
Güncelleme 01:37

Polisin saldırgan faşist gruba değil de işçilere gaz bombalarıyla saldırdığı belirtiliyor. işçilerle polis arasında çatışma çıkmış durumda. Silah seslerinin de geldiği iddia ediliyor.

istanbul Şişli Ayazağa'da, Zorlu Holding'e bağlı bir şantiyede çalışan Kürt işçilere yönelik faşist bir saldırı gerçekleştirildi.

Saldırının gerekçesi hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı. Habertürk gazetesi "parkta oturan kızlara laf atma" nedeniyle ülkücülerin toplandığını iddia ederken, Twitter'da Kürt işçilerin oruç tutmamaları nedeniyle linç girişimine maruz kaldıkları yönünde haberler geliyor.

Atatürk Caddesi'ne barikat kurarak yolu trafiğe kapatan ülkücülere polisin uzun süre müdahale etmediği, ettiği zaman da gaz bombası atarak çekildiği iddia ediliyor.

Faşist grubun cadde üzerinde beklediği ve tekbir getirdiği belirtiliyor.

Ayrıntıları aktarmaya devam edeceğiz..."

saldırıları sahiplenen faşistlere buradan bir çift laf etmek isterim:

e be faşolar! madem siz ki "ustasısınız vatan sevmenin", alın g-3'Leri ya da allah ne verdiyse evdeki tabancalarınızı, defolun gidin kandil dağlarında "törörist" avlayın. biz de kurtulalım sizlerin bu insanlığımızdan utandıran saldırılarınızdan, siz de kurtulun şehir ortamında, "kan akıtmadan" geçirdiğiniz günlerinizden!