bugün

14 temmuz biz sarhoş değiliz deprem oluyor zirvesi

katılanların her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. amma zirve geleneğidir ki ertesi günü katılanlar hakkında yazı yazılması gerek. töre böyle der. ee bizde törenin namısına zeval getirmiyek diye karalayalım iki kelam.

rider of red: severim lan ben bu adamı. ancak fazla mı ne yüklendik bacım sana biz bi ara* harbiden iyi adamdır vesselam.

sabah gaklayan karga: deli lan bu. valla allama bildiğin manyak bu hatun. ama makara mevzuu oldumu taşı gediğine vazelinsiz sokuyor. kabarık kafa.
ps: kaç paraya sattın lan sen ondan haber ver olum? o nesilde hesap ucuza gitmez incide. hayır iyi fiyata sattıysan ona göre yalakalık edelim yoksa hiç elleşmiyelim. he bide plastik meraklısı.* ama yapmasın bunu. kanserojen deyolaaaa.

sqilaci: adamın dibi amına koyim. kral fenerli. can kardeşim. lan senin olduğun yerde kahkaha yoksa ortamındakilerdedir sorun mına koyalar sende değil. ismail abi tadında adam bu.

pickurusu: ya sana aslında pek yorum yapmama gerek yok çünkü harbiden varlığın yeter la senin. tam bir kadın. atarlı hatun. proje bilmemneyi falan işleri var bunu. üretken bi tip. olaylar olaylar anlıyacağınız. ps: birbirinize sahip çıkın sopayla döverim.

burdaherseyvarmi: lan sensiz zirve olmasın emi. sensiz zirvenin suyunu sikem. yarım ekmek tavuk döner insanı. amına koyim o bankaların ben seni o kadar borca itmiş it doğurasıcalar. ps: birbirinize sahip çıkın sopayla döverim.

yara bandini imzalatan adam: afyon yolcusu kalmasıııııııııııııın insanı. adamı sürmüşler afyon'a bu da bize yok ben tercih ettim falan. ya bırak sürmeseler bile atmışlar lan işte * zirve meraklısı dokuzuncu nesil yazar. iyi adamdır. dikkat et.

opus magnum: aramız soğuktur. sevemeyiz biz birbirimizi ancak zirvemize gelene kapımız ardına kadar açıktır.

minnies magnum: kafa hatun lan bu!? harbiden hem daha sözlükte çıtır olması var hemde ilk defa bi ortama giriyor ancak makaranın dibine vurdu ilk andan itibaren. ışık var bunda. ben gibi ileride zirvelerde kafadan kırık olarak anılacak.

he bi de;

satanist kesen psikopat kedi: zirve bağımlısı puşt. hayır nerede bi zirve var deseler gidecek. allama zor tutuyoruz. teoman diyolar arkasından inanmayın. buruşuk sıfatlı bi kedi işte.*
ps: sizin yüzünüzden bi sigara içemedim lan adam akıllı. sikem size sarmayı öğreteni he mi?

güzeldi efendiler anlayacağınız. gelmeyenler valla oturun klavye falan yiyin siz pc başında. millet makaralar makaralar.

yazarın son notu: lan burdaherseyvarmi harbiden 350 lira mi lan o gözlük? benden pahalı eğer gerçekse bu rivayet.