bugün

çocukları küçük kurşunlarla mı vururlar anne

tamamen balkan göçmenleriyle dolu bir semtte büyüyen 19992-1995 arasında çocukluk dönemlerini yaşayan biri olarak o dönem yaşananlar ve ölen 8300 kişi hafızamıza kazınmış ve türklerin kendilerinden başka dostu olmadığını sürekli hatırlatır niteliktedir.

ayrılıkçı ve bölücü zihniyetteki insanların bu şiiri dikkate almaları ve bölünme sonrası olacaklar aynen bu dizelerde anlatılmıştır, ırak bölünme meraklılarına aslında çok büyük bir örnektir, her gün onlarca insan ölmekte ve insanlar hayatlarının güvende olmadıkları bilmektedirler.

bölücülere gaz veren ve bölünme sonrasına pembe gözlüklerle bakmalarını sağlayan emperyalist güçler ortadoğu ve türkiye de dahil olarak bölgeyi açık hava mezbahasına çevirecekler ve demokrasi ve insan hakları savunucusu avrupa ve amerika akan kanı yara bandı kullanarak göstermelik yardımlara girişecek ama soykırım yapacak olan ülkelere silah ve mühimmat vereceklerdir.

ülkemiz uzun yılardır savaşmamıştır ve şimdiki nesil savaş hakkında bilgi sahibi değildir, savaş sadece cephede yapılmaz, evde yiyecek ekmek bulamayan hasta olan çocuğu ve kardeşini kurtarmak için ellerinden bir şey gelmeyen kadınlar ve çocukları da kapsar.

Srebrenitsa'da, filistin'de, çeçenistan'da olanlar türklere ders olmalı ve ülkenin zayıfladığı dönemde başına gelebilecek olaylar hakkında fikir vermeli ve tedbir alınmalıdır.

ölenler hep müslüman ve türkler'dir, kurşunu sıkan eller farklı bile olsa amaç bellidir;

türkleri tarih sahnesinden silmek.