bugün

koltuk altı kıllarını almayan seksi erkek

seksepalitenin ağzına sıçan erkektir efendim. bakir değildir.

biliyorum hikaye de istiyorsunuz, sizi kırmıyorum.

sıcak bir yaz günü tıklım tıklım dolu bir otobüse bindim. * ortalara doğru ilerlemeyi başardım ve orta kapı direğine tutundum. iki yanımda da ter kokan beyefendi vardı. içimden: "lanet olsun! tükensin bunlar ağzına sıçıyim ya! bayılcam şimdi." derken bir tanesi indi çok şükür.

gelen gideni aratır diye boşuna söylememişler. daha da ter kokan üstelik üzerinde spor atleti olan ve spordan yeni çıkmış genç, seksi delikanlı yanımdaydı. seksi olması dolayısıyla, çürük mü diye kontrol etmek için, elledim biraz. heyecanlanmıştı.

kolunu kaldırıp, direğe tutundu. o an her şeyden vazgeçmiştim; çünkü koltuk altında simsiyah ve yaklaşık 1 cm uzunluğunda kıl kütlesi vardı ve etrafına koku saçıyordu. bilincim kapandı bir an.

kendime geldiğimde, direğe tutunmuş vaziyetteydim ve beyefendi arkama geçmiş, arkadan belime değdiriyordu. * * * penisi çok sıcak ve sertti, arkama değdirse, daha da çok hoşlanacaktım durumdan.

o an aklıma müslüman olduğum geliverdi ve kapıyı açtırıp, aşağı indim. eve yürüyene kadar canımçıkacaktı; lakin allah yardımcım oldu. eve nasıl geldiğimi anlamadım bile.