bugün

benotesi

nasıl bir kitap çıkardı bilemem, kendisine yazın hayatında başarılar dilerim lakin aldatmak gibi bir kavrama bu kadar düz bir bakış açısıyla bakıyorsa bence bir sorun var demektir.
kız arkadaşı olan biri olarak kesinlikle aldatmayı ve aldatılmayı savunmuyorum elbette ancak bu dünyada swinger denen hayat tarzını yaşayıp mutlu olan çiftler varken de kitap çıkartacak cesareti kendisinde bulan sözlük yazarlarının bu konuları daha derinlemesine irdeleyebilmeleri, farklı açılardan bu konulara yaklaşabilmeleri gerekir. yoksa ben, yazın dünyasının yeni bir iclal aydın kazandığı hissine kapılıyorum ki elif şafak, ayşe kulin gibileri bile fazlasıyla yetersiz gören benim gibi biri için yeni iclal aydınlar takdir edersiniz ki pek hoş şeyler değildir. dünyada feminizmin en önemli temsilcilerinden olan simone de beauvoir ki kendisi sartre gibi bir üstadın sevgilisidir, aldatmayı bambaşka şekillerde açıklamıştır. aldatmak her şey olabilir, ama asla basitlik olamaz.

(bkz: #15727870)

buradan bana sürekli o kitap çıkardı bu kitap çıkardı mesajları gönderen modlara da seslenmek istiyorum; göndermeyin şu mesajları rica ederim. bayramımı filan da kutlamayın, rahat bırakın beni yahu.