bugün

muhabbet kuşu

bende var bitane bu yaramazlardan ilk defa aldim ben besleyemem felan dedim ama fena bişey çıktı.

bir hafta olmadan kafesten çıkardım 6 ay oldu pek fazla ilgilenemedim eğer ilgilenseydim şu anda break dance yapıyor olurdu.

babacık,cicikuş,aşkuş,babakuş,fener,aşkım,öpücük söylediği kelimeler.
odaların hepsini tanır bilir. diğer odadan oooluuummm gel buraya dediğimde çıkar gelir.
benle birlikte uyur. yastığımın başında(geceleri kafesinde uyur tabiki)
paketten sigara çıkarır. masa üstündekileri yere atar. top oynar.2 günde bir banyosu vardır girer yıkanır.
kuruyemiş yerken gelir ağzımdan yer.ekmek sakızlı muhallebi keşkül çay vs her türlü gıdayı tatmışlığı vardır.
havaya fırlatılmaktan çok mutlu olur.
son zamanlarda sapıttı elimle arası çok iyi.

benim nacizane tavsiyem kuşu özgür bırakıp samimi davranın zorlamayla bişey olmaz. her kuşun kendi karakteristik özelliği var aldığınız kuş bu özellikte çıkmayabilir sadece şanstır. bakamıycaksanız almayın.

bakımı masraflı değildir. ayda 10 lirayı bulmaz. stres atmak, gülümsemek için birebirdir. candır. o benim oğlum resmen. misal gagası uzamıştı aldım götürdüm petshopa gagası kesildi sonra karnım acıktı açık havada yemek yerken aldım oturttum yanıma ohh hava aldı bi güzel ekmek elan yeşillik verdim yedi üçkaatçı. bide yol boyunca o kadar şikayet etti homurdandı.

ha unutmuşum bi de periyodik olarak boynunu ensesini kaşıtır. ulan yemini suyunu ver kaşı, altını değiştir. beyfendi de üstümüze başımıza sıçsın.
© copyright 2005 - 2026