bugün

thy nin greve katılanları sms ile işten çıkarması

ileri demokrasinin bir gereğidir. hayır şunu anlamıyorum. grev yapmak yasak, protesto yasak, yürümek yasak, bağırmak yasak. peki ne yasal ? hele ki kuş beyinli bazı arkadaşlar demiş ki 3 bin TL, 6-7 bin TL maaş alıyorsunuz grev sizin neyinize. yüksek maaş almak grev yapmamak için bir sebep mi ? yüksek maaş alıyor ki ona göre çalışıyor. 14 saat ayakta bir fiil hizmet ediyor, bir sürü tehlike yaşıyor. eşini dostunu kardeşini annesini karısını kocasını göremiyor günlerce. çocuğunu göremiyor hatta.ne kadar güzel geliyor değil mi ? 3 bin TL maaş alıyor. Ayda 10 kere eşiyle yatıyor geri kalan dışarıda. dışarıya gittiği zamanlarda yeme içme hep cebinden gidiyor. dolar katlandıkca dışarıdaki masraflar katlanıyor. yoksa geziyormuş da bilmem neymiş de.

1 gittin 2 gittin. ayda 3 kere çine gitmenin neresi eğlenceli ? haftasonu arkadaşların eşin, çocuğun ailen evdeyken istanbulda geziyorken allahın çinlileriyle vakit geçirmenin neresi zevkli ? 25 kere çin seddine gitmek midir yani güzel olan ? neymiş yüksek maaş alıyormuş ? gideri düşündünüz mü hiç ? 5 bin miş 6 bin miş rakamlar uçmuş.. evet açıklıyorum japonca bilen ya da çince bilen nadir personel 5 bin TL alıyor ama her ay japonyada çinde ! özel hayat sıfır ! türkiye de vakit geçiremiyor ! it gibi çalışıyor !

yahu ayrıca yüksek maaş almanın grevle ne ilgisi var ? o zaman ben seni şirketime alayım 6 bin TL maaş vereyim ağzına yüzüne sıçayım, domaltıp sikeyim grev yapmaya kalkınca da nankör diyeyim..

mesele thy personeli olması değil zaten büyük resmi göremiyorsunuz ki.. mesele grev yapanı tehditle susturmak olay bu. thy personeli olmuş bakkal olmuş çakkal olmuş.. bu böyle gider kimse ses çıkaramaz bu ülkede 7 ciddimizi sikerler sonra..