bugün

komünizm

türkiye'deki savunucularının "atatürk eğitim sistemiyle tanrılaştırılıyor, küçücük öğrenciler atatürk'ü tanrı sanıyor .s .s" şeklinde fikir beyan ettiği akımımsı.

kendileri, 14-15 yaşındaki henüz siyasal ve genel kişiliği tam olarak oturmamış ve oluşmamış olan o küçük insanları yaz kamplarına alıp, 2 haftada beyin yıkama yöntemiyle terör örgütü militanına dönüştürürken "küçücük öğrenciler"in sağlığını pek düşünmüyorlardı ama?*

öte yandan, kurucusunun seveninin olduğu kadar sevmeyeninin olduğu bir ülkede* temel eğitim vasıtasıyla inanılmaz bir atatürk sevgisinin aşılandığını söylüyor olmak nasıl bir saçmalama yöntemidir? eğer atatürk öyle söylendiği gibi zorla sevdirilmeye çalışıyor olsaydı bugün piyasada bu kadar çok atatürk düşmanı olmazdı efendim.saygılar.
© copyright 2005 - 2026