bugün

yazarları hayattan soğutan olaylar

aile,okul,arkadaşlar,aşk,hayat ve buna dair herşey. saçma sapan bir aile yapısı içinde saçma sapan tavırlarına maruz kalarak büyüdüm ve öyle de yaşamaya devam ediyorum.
okul konusuna gelicek olursak ilköğretim yaşamından itibaren boktanlıklarla dolu bir okul hayatı yaşadım, ilk hocamın alkolik ve manyağın biri olduğuna mı deyineyim ortaokuldaki mal türkçe ve sosyal bilgiler hocalarına mı bilemedim ama lise hayatım hepsinden daha boktan. içindeki mal hoca ve öğrenci sürüleri ve bizim sınıfa takmış olan orospudan bozma müdür yardımcısı karı yeni yetme hocaların artistliği ve sikik bir yönetim, kısacası alkol sigara uyuşturucu kullanın buraya gelmeyin diyebilirim o derece. aşktaysa profesyonel bir forever alone'um ve zaten o da çalkantılı olarak geçti en sonuncusunda boynuz yedim falan.* arkadaşlar dersek aşk konusuna bağlı olmakla birlikte okul hayatımın içine sıçmakta en büyük faktörler, çoğu birer satıcı,ispiyoncu güvenilmez ölseler göz yaşı dökeni siksinler.

hayat dersek, yukarıda biraz kendi hayatımdan bahsettim ancak ufaktan tanım yapacak olursak kızların saçma sapan huyları tripleri erkekler ve aşk konusundaki tavırları beni ayar ediyor, çıldırtıyor* (#15248128)
okuldaki saçma sapan muameleler saç, sakal kıyafet kontrolü vs bunlar da beni hayattan soğutuyor işiniz gücünüz yok mu lan sizin pezevenkler ?
yanlış giden bişeyler olduğunu görüpte boşver ya kim uğraşacak, bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyeti de soğutur hayattan adamı o yılan gelip götünüze girecek birgün o olacak illa onu mu istiyorsunuz ?
birde çözüm üretmeyen ve boş tavsiye verenleride sevmiyorum, bir konuyu açarken destek olmak yerine sakin ol, takma kafana, aşk konularında seviyorsan git konuş, boşver sana başkası mı yok vs gibi salakça şeylerle bana gelmeyin çözüm üretin lan çözüm üretmeye niyetiniz yoksa da çölde susuz kalın kutup ayısı dadansın, kutuplarda çırılçıplak kalın orospu çocukları sizi! herkesten ve herşeyden nefret ediyorum hayattan soğuttunuz beni, benden bu kadar sözlük
konuyla ilgili olarak dinleyin derim.
http://tinyurl.com/yhkgmc3