bugün

16 mayıs 2012 bursaspor fenerbahçe maçı

fanatik bursasporlu olduğumu bilmeyen yoktur. zaten geçmiş yazılarımda şöyle küçük araştırma yapanın hemen gözüne çarpacaktır. değil 18 takım yer yüzünde ki 23712642614 takım arasında en nefret ettiğim takımda fenerbahçedir.

kupa geçmişimize bakıyorum, şu play off denen zımpırtıda ki maçlarımıza bakıyorum, gelene dört atıyoruz gidene dört. ulan peki bu sahada ki adamlar kimdi? neydi bu? hala anlamadım. zemin desen, aynı zeminde fenerde oynuyor, hakem desen o feneride ezdi bizide, ilginç bir tipti. tamam fener iyi pas yaptıda bizde ligin en az gol yiyen takımıydık.

ne içirdiniz la bizim çocuklara? sahada ne sestak vardı ne pinto ne batalla. defans hatalarla dolu goller yedi, ozan ipek desen o yokken bu takım daha iyiydi. hakan aslantaş daha iyi bir seçenekti.

fenerbahçe olayına gelirsek şu alex'e fena kıl oluyorum ama iyi çocuk, hem mütevazi hem iyi oyuncu. hoş fb'de emre, semih ve caner hariç pek kıl oyuncu yok. valla ne diyeyim millet kupa sizin dedi dedi dedi, bizimkiler gaza gelip bipplemedi sanırım maçı. yedik dört golü, neyse fenerbahçe'ye tebrikler, bursasporumuza ise teşekkürler. daha üç yıl önce şampiyonluk, kupa falan hayaldi bizim için. şimdi bunların heyecanını yaşıyoruz. finale gelip kaybetme duygusunu yaşamakta güzel, aşkın acısı bile güzelmiş.

seneye tekrar görüşürüz. bu maç ile bu karmakarışık sezonu nihayet kapatmış olduk.