bugün
- nervio abla15
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- haklı olduğu halde susan insan4
- sedat pekmez42
- sanatçılardan kılıçdaroğluna büyük tokat5
- müsavat dervişoğlu3
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları8
- meriç2
- m r e r e c t o21
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan4
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron13
- carl gustav jung2
- schopenhauer'un kadın nefreti6
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- larisalisa öldü mü6
- küfürbaz haydo6
- diyetisyen eşliğinde zayıflamak4
- gocu26
- türk erkeği azerbaycan kızı evliliği7
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir29
- kadınların beğenilme arzusu ve ilgi açlığı2
- 10 haziran 2026 otokoç'a silahlı saldırı yapılması4
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- sek sevilen şeyler4
- fakir ve cahilken doğurmak7
- anhedonist3
- karton toplayan abi3
- dua4
- kafa iyiyken başlık açmak2
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey9
- çelik erişçi4
- lahmacun yiyen erkeklerin kıro olması5
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı2
- altının düşüşü7
- chp'nin hali ne olacak34
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği5
- yemek ücreti2
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak8
- şarkıcıların chp'nin şarkı kullanımını yasaklaması3
- bir yazarı seven yazarı da sevmemek5
- altı üstü istanbul dizisi2
- merhaba arkadaslar4
- erkek regline isim önerileri5
- kısa şort giyen şişman kız5
- yapay zeka moderatörü11
galatasaray'ın futbolcusu yekta'yı hedef göstermiş muhterem.
üzerine de not ilave ediyor; "seni unutmayacağız yekta" diyor...
2 gün önce sırtına beşiktaş forması geçirip "ben beşiktaşlıyım" diyen mehmet topuz'u nasıl transfer ettiğinizi sağır sultan biliyor, hangi yolla transfer ettiğinizi bilenler çok iyi biliyor, o yıldırım demirören'in elinden nasıl kaptığınızı...
şimdi yekta'ya aba altından sopa mı gösteriyorsun sen? mafya olmaya mı karar verdin sende...
sen önce taraftarından sakladıklarını bir anlat... hoş, artık anlatacak pek bir şey kalmadı, her şey apaçık ortada, gören taraftarlarınızda oldukça fazla...
neymiş efendim galatasaray'ın o kupayı alması sorunmuş... maç öncesi platform getiriliyor, kupa getiriliyor, tff bir gün önce açıklama yapıyor, ama suçlu galatasaray oluyor...
neymiş efendim galatasaray'ı fatih terim mi yönetiyor... hoş, cevabını aldı ünal aysal'dan; saha içini fatih terim yönetiyor yanıtı oldukça koymuş olmalı... o kupa da saha içinde alındığına göre o kararı fatih terim verir galatasaray'da; sana da izlemek düşer.
neymiş efendim statta ışıklar yanıyormuş... bak bak bak... bu kadar da olmaz be! bu kadar olmaz! olamaz! allah'ını seven iki üç fotoğraf göstersin, videoları göstersin... stadın ışıkları yanıyor dedi yahu... gözlerimizin içine baka baka bunu söyledi...
neymiş efendim galatasaraylı futbolcular abartılı sevinç yapmışlar. kupayı alırken ne yapacaklardı muhterem? oturup ağlayacaklar mıydı? tezahürat yaptılar, eğlendiler, yarım saat sonra çıkıp gittiler. ne yapsalardı? nasıl sevineceklerini sana mı soracaklardı?
bak beyim; sana iki çift lafım var. biz şampiyon olduk ve şunu bil ki o kupayı bize soyunma odasında vermek için yıldırım demirören'le attığın 40 takla boşuna gitti, hâlâ boşuna çabalıyorsun. belli ki çok zoruna gitmiş, şuna emin ol o kupayı soyunma odasında alsalardı ben bir galatasaray taraftarı olarak o kupanın içine tükürürdüm. twitter'da bile yarım saat içinde 22 bin civarında "o kupa o sahada alınacak" mesajı yağdı...
üzerine de not ilave ediyor; "seni unutmayacağız yekta" diyor...
2 gün önce sırtına beşiktaş forması geçirip "ben beşiktaşlıyım" diyen mehmet topuz'u nasıl transfer ettiğinizi sağır sultan biliyor, hangi yolla transfer ettiğinizi bilenler çok iyi biliyor, o yıldırım demirören'in elinden nasıl kaptığınızı...
şimdi yekta'ya aba altından sopa mı gösteriyorsun sen? mafya olmaya mı karar verdin sende...
sen önce taraftarından sakladıklarını bir anlat... hoş, artık anlatacak pek bir şey kalmadı, her şey apaçık ortada, gören taraftarlarınızda oldukça fazla...
neymiş efendim galatasaray'ın o kupayı alması sorunmuş... maç öncesi platform getiriliyor, kupa getiriliyor, tff bir gün önce açıklama yapıyor, ama suçlu galatasaray oluyor...
neymiş efendim galatasaray'ı fatih terim mi yönetiyor... hoş, cevabını aldı ünal aysal'dan; saha içini fatih terim yönetiyor yanıtı oldukça koymuş olmalı... o kupa da saha içinde alındığına göre o kararı fatih terim verir galatasaray'da; sana da izlemek düşer.
neymiş efendim statta ışıklar yanıyormuş... bak bak bak... bu kadar da olmaz be! bu kadar olmaz! olamaz! allah'ını seven iki üç fotoğraf göstersin, videoları göstersin... stadın ışıkları yanıyor dedi yahu... gözlerimizin içine baka baka bunu söyledi...
neymiş efendim galatasaraylı futbolcular abartılı sevinç yapmışlar. kupayı alırken ne yapacaklardı muhterem? oturup ağlayacaklar mıydı? tezahürat yaptılar, eğlendiler, yarım saat sonra çıkıp gittiler. ne yapsalardı? nasıl sevineceklerini sana mı soracaklardı?
bak beyim; sana iki çift lafım var. biz şampiyon olduk ve şunu bil ki o kupayı bize soyunma odasında vermek için yıldırım demirören'le attığın 40 takla boşuna gitti, hâlâ boşuna çabalıyorsun. belli ki çok zoruna gitmiş, şuna emin ol o kupayı soyunma odasında alsalardı ben bir galatasaray taraftarı olarak o kupanın içine tükürürdüm. twitter'da bile yarım saat içinde 22 bin civarında "o kupa o sahada alınacak" mesajı yağdı...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar