bugün
- türkler ile moğollar kardeştir9
- taksicinin iltifatına maruz kalmak5
- 20274
- ortaçağda kadına yüklenen değer4
- çok güzel bir kız havla deyince havlamayan erkek5
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar18
- şeriat ile yönetilmek isteyen kadın4
- ups boobs'un 67 gündür entry girmemesi5
- game of thrones taki kerhaneci17
- istanbul u özlemek5
- mekkeli müşrikler5
- türkiye selefilere kalsa harabeye dönüşmüştü5
- zorunlu eğitim6
- okan buruk13
- yazarların vasiyetleri3
- ittihat terakki döneminde gerçekleşen soykırımlar5
- ölümden korkuyor musunuz34
- claudian clouds42
- şabos goy2
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok3
- anın görüntüsü26
- türkiye'deki gündemin yarısı israil hakkında6
- sözlük kızları dertleşiyor14
- bir kızın ardarda salak aptal gerizekalı demesi2
- savunma sektörü3
- gençlik ve güzellik bitince kızlar ne yapıyor9
- isviçre medeni kanunu2
- dyson5
- kendi halkını katleden iran3
- burhan özfatura4
- penguenlerin asıl amacı3
- genel ev sloganları5
- kedi güzellemesi yapmak için ayet uydurmak4
- güne bir alıntı bırak2
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı16
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı28
- hep akşam zamanı olsaydı2
- melis sezen'in memeleri5
- arkadaşlar kova erkeğinden olur mu8
- 21 eylül 20262
- selefinin asrı saadet'i ve altın çağı2
- ülkü ocakları genel ev olsun4
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri25
- iş arayanların aslında para araması3
- kaçak sığınmacıları müslüman diye güzellemek4
- sözlükteki sessiz yazarlar7
- türkiye4
- güzel türkiyem2
- 128 milyar dolar nerede4
- amedspor'un tarihi2
ne zaman bu hale geldik bilmiyorum. ne zaman komşumuzun yada tanıdığımız tanımadığımız herhangi birinin çektiği acılar canımızı acıtmaz oldu. insanlığımızı emperyalizme kurban ettik. çevreme şöyle bir baktığımda yaşadığı her anı para kazanmak için savaşan insanlar o kadar arttı ki. hayata geliş amacımız bundan ibaret mi? yani bütün mesele para kazanmak mı? bir insana üzülmek onun acısını paylaşmak bunlar kapitalizmin etkileriyle unutuldu gitti.
gelelim son günlerde sadece poşu taktığı için 11 yıl hapis cezasına çaptırılan cihan kırmızıgüle. beni bu yazıyı yazmaya iten şey ülkemizi bu hale getirenlere karşı bir tepki.
henüz kanıtlanmamış molotof atanın onun olduğu. herkes durup bir düşünsün geleceği parlak bir insan ve gözlerimiz önünde yok oluyor belkide suçsuz yere. empati kurmak bu kadar mı zor. bir düşünsenize hayat normal akışında sürerken sizi tutukluyorlar ve hiç tanımadığınız birinin sizin olduğunuzu söylüyorlar ve bir gün içinde hayalleriniz mahvolmuş artık bir hiçsiniz.
bu olayı siyasete çekmek anlamsız burada bir insanlık trajedisi var. cihana üzülmek bir insanlık meselesidir. ben isterdim ki cihan tutuklandıktan sonra bütün halk sokaklara çıksın yargıyı eleştirsin hukuk sistemimizin daha kaç gencimizi mahvedecek onu sorgulasın. ama yine siyaset yine cepheleşme yine şovenizmin bize yaptıklarını üzülerek izliyorum. üstelik her şey bir yana tecavüzcüler, katiller, hırsızlar dışarıda elini kolunu sallarken molotofun cezası 11 yıl mı!
anladığım kadarıyla emperyalizm artık türkiyeden bir deniz gezmiş daha çıkacağını zannetmiyor bu yüzden daha rahat ve ülkemizde köklerini derinlere saldı çoktan.
denizin fark ettiğini biz far etmiyor muyuz hala. onun kavgası bugünler içindi. dik durmaktı onun kavgası. düşenleri kaldırmak düşürenlere dersini vermek...
gelelim son günlerde sadece poşu taktığı için 11 yıl hapis cezasına çaptırılan cihan kırmızıgüle. beni bu yazıyı yazmaya iten şey ülkemizi bu hale getirenlere karşı bir tepki.
henüz kanıtlanmamış molotof atanın onun olduğu. herkes durup bir düşünsün geleceği parlak bir insan ve gözlerimiz önünde yok oluyor belkide suçsuz yere. empati kurmak bu kadar mı zor. bir düşünsenize hayat normal akışında sürerken sizi tutukluyorlar ve hiç tanımadığınız birinin sizin olduğunuzu söylüyorlar ve bir gün içinde hayalleriniz mahvolmuş artık bir hiçsiniz.
bu olayı siyasete çekmek anlamsız burada bir insanlık trajedisi var. cihana üzülmek bir insanlık meselesidir. ben isterdim ki cihan tutuklandıktan sonra bütün halk sokaklara çıksın yargıyı eleştirsin hukuk sistemimizin daha kaç gencimizi mahvedecek onu sorgulasın. ama yine siyaset yine cepheleşme yine şovenizmin bize yaptıklarını üzülerek izliyorum. üstelik her şey bir yana tecavüzcüler, katiller, hırsızlar dışarıda elini kolunu sallarken molotofun cezası 11 yıl mı!
anladığım kadarıyla emperyalizm artık türkiyeden bir deniz gezmiş daha çıkacağını zannetmiyor bu yüzden daha rahat ve ülkemizde köklerini derinlere saldı çoktan.
denizin fark ettiğini biz far etmiyor muyuz hala. onun kavgası bugünler içindi. dik durmaktı onun kavgası. düşenleri kaldırmak düşürenlere dersini vermek...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar