bugün
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır8
- dövmesi olan erkek7
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim15
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı18
- metres ilişkisine eğilimli erkek7
- din kardeşimiz filistin3
- tai lung'un kız halini kıskanıyor olmam6
- atm'ye ateme diyen hanzo11
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı6
- sözlüğün namus bekçileri5
- isminiz nasıl konuldu4
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- falıma bakmak isteyen sözlük yazarları5
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın7
- sözlüğe nude atar mısınız5
- baş ağrısı4
- arkadaşlar bana kızdınız mı4
- ben izninizi isteyeyim2
- düşünen her insan ateisttir2
- velvet35
- sözlük kızlarının bikinili fotoğrafının olmaması7
- yağmur olup yağmak2
- burçlara inanmak6
- aykolik moderatör olsun kampanyası6
- seni ne mutlu eder6
- saraca finch house19
- sadece arkadaşlarını oylayan yazar5
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak4
- sözlükten on erkekle beraber olmuş kadına vurulmak3
- velvet hanıma bulaşanı pis ederim sözlük5
- yoğurt5
- 40 yaş altı sözlük bebeleri11
- burçlara inanan erkek5
- sözlükte kavga bile çıkmaması7
- kızları etkilemek için burçları öğrenmek4
- sigarayı günde 1 dala düşürmek2
- eskiden sözlük kızları fotoğraf paylaşırdı4
- kırk yaşına gelip hala sözlük yazarlığı yapmak6
- evde hiç sıkılmadan vakit geçirebilen insanlar5
- sözlükteki şişmanlık güzellemesi6
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri6
- yazarların birbirine yavşaması4
- sözlük kızlarının 30 luk teyzeler olması9
- sözlükten birkaç adamlar beraber olmuş sözlük kızı3
- evleneceği kızı burcuna göre seçen erkek4
- sözlüğe vücudunun fotoğrafını atan kadınlar3
- en dandik burçlar3
- boğa burcu erkeği4
- bir kadını kaybetmenin en kısa yolu8
- tek tokatta bayıltırım dediğiniz sözlük yazarları3
''cennet anaların ayakları altındadır.'' her kadın bir anne adayıdır ve kutsaldır. her dinde ana doğurganlığı temsil eden, nurdur.
bir fenerbahçe taraftarıyım. son 3 sezondur şükrü saraçoğlu stadyumuna sürekli, her maçta giderim. 2-2 lik fenerbahçe-galatasaray maçında da stadtaydım. maç öncesi buse terime ve bazı futbolcuların annelerine, ailelerine küfür edildi. hiç birine eşlik etmedim. bir insanın en kutsal varlıklarına birine küfür etmeyi kendime yediremedim. içten içe kendi yanımda küfür eden arkadaşlarımı kınadım.
2011-2012 sezonunda küfürden dolayı seyircisiz maç oynama cezası yerini ''sadece kadın ve çocuk taraftarların maçı izlemesi'' durumuna dönüştü.
çok iyi hatırlıyorum bu cezanın uygulandığı ilk maç fenerbahçe-bursaspor maçıydı. 50.000 kadın ve çocuk taraftar dünyada da bir rekora imza atmıştı.
bu ceza beşiktaş-galatasaray maçında meydana gelen olumsuz olaylar sonucu beşiktaşa da verildi. beşiktaşlı kadın ve çocuklar fenerbahçe karşısında takımını desteklemek üzere fi yapı inönü stadını doldurdular. ilk dakikadan itibaren küfürlü tezahurat yapmaya başladılar. önce çok şaşırdım ama sürekli olumsuz tezahüratları devam etti. ve lig tv sesi gram dahi kısmadı. annem ben ve kardeşim maçı izliyorduk, utancımdan televizyonun sesini kapattım. çocuğunun elinden tutmuş maça gelmiş. yıllarca dolaylı yoldan aşşağılık küfürlere maruz kalmış eli öpülesi insanlar, fenerbahçeye ve fenerbahçe taraftarına 380 saniye boyunca ana, avrat küfür ettiler. bir sahanın kapatılması için gereken toplam küfür süresi 120 saniyedir.
bir fenerbahçe taraftarıyım. son 3 sezondur şükrü saraçoğlu stadyumuna sürekli, her maçta giderim. 2-2 lik fenerbahçe-galatasaray maçında da stadtaydım. maç öncesi buse terime ve bazı futbolcuların annelerine, ailelerine küfür edildi. hiç birine eşlik etmedim. bir insanın en kutsal varlıklarına birine küfür etmeyi kendime yediremedim. içten içe kendi yanımda küfür eden arkadaşlarımı kınadım.
2011-2012 sezonunda küfürden dolayı seyircisiz maç oynama cezası yerini ''sadece kadın ve çocuk taraftarların maçı izlemesi'' durumuna dönüştü.
çok iyi hatırlıyorum bu cezanın uygulandığı ilk maç fenerbahçe-bursaspor maçıydı. 50.000 kadın ve çocuk taraftar dünyada da bir rekora imza atmıştı.
bu ceza beşiktaş-galatasaray maçında meydana gelen olumsuz olaylar sonucu beşiktaşa da verildi. beşiktaşlı kadın ve çocuklar fenerbahçe karşısında takımını desteklemek üzere fi yapı inönü stadını doldurdular. ilk dakikadan itibaren küfürlü tezahurat yapmaya başladılar. önce çok şaşırdım ama sürekli olumsuz tezahüratları devam etti. ve lig tv sesi gram dahi kısmadı. annem ben ve kardeşim maçı izliyorduk, utancımdan televizyonun sesini kapattım. çocuğunun elinden tutmuş maça gelmiş. yıllarca dolaylı yoldan aşşağılık küfürlere maruz kalmış eli öpülesi insanlar, fenerbahçeye ve fenerbahçe taraftarına 380 saniye boyunca ana, avrat küfür ettiler. bir sahanın kapatılması için gereken toplam küfür süresi 120 saniyedir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar