bugün
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu18
- yeni parti de bölünebilir8
- almanya'da yaşayıp arabasına tuğra yapıştıran tip6
- game of thrones taki kerhaneci13
- dolar isterse 100 olsun37
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- trafik kazası avukatı3
- nah sana oy17
- savaş olunca türk halkı haklar olunca apo pkk3
- 65 yaş üstü siyaset yasaklanmalıdır4
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- başlık altı yalamaları4
- gürcistan göçmenleri13
- hakiki gurbetçi vs sonradan gelme tipler6
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi9
- yılmaz güney3
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- ak çomarların cehape argümanı3
- o kız sana bakmaz2
- melih gökçek5
- döviz milliyetçisi3
- mezarlığa sıfır bina5
- akp şehit ailelerine ne diyecek7
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- almancıları sevmemek11
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- ekrem imamoğlu2
- annen mi ben mi diyen kadın6
- alparslan kuytul17
- kadınınızı çalıştırır mısınız3
- tanga giyen kızı doyurmak ne mümkün6
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- günde 5 yumurta yiyen erkek7
- dilek imamoğlu3
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- 19 litre damacanayı sırtlayıp su sebile takan kız9
- 21 ağustos 2026 türkiye letonya voleybol maçı3
- evlenmeden olmaz diyen kız7
- aşk ve taht dizisi4
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı4
- türk askerini kursuna dizen abdullah öcalan9
- ben cehapeli değilim yeni partiliyim6
- futbol3
- lastik alırken nelere dikkat etmek gerek8
- evlenmek2
- tayyib'in masayı devirme ihtimali6
- külodunu çıkarıp usulca erkeğe doğru atan kız8
- muşlettin amca bay beydir8
- chp'nin yeni partiden fazla oy alması4
- kırk yıl almanya ama kırk kelime almancasi yok3
''cennet anaların ayakları altındadır.'' her kadın bir anne adayıdır ve kutsaldır. her dinde ana doğurganlığı temsil eden, nurdur.
bir fenerbahçe taraftarıyım. son 3 sezondur şükrü saraçoğlu stadyumuna sürekli, her maçta giderim. 2-2 lik fenerbahçe-galatasaray maçında da stadtaydım. maç öncesi buse terime ve bazı futbolcuların annelerine, ailelerine küfür edildi. hiç birine eşlik etmedim. bir insanın en kutsal varlıklarına birine küfür etmeyi kendime yediremedim. içten içe kendi yanımda küfür eden arkadaşlarımı kınadım.
2011-2012 sezonunda küfürden dolayı seyircisiz maç oynama cezası yerini ''sadece kadın ve çocuk taraftarların maçı izlemesi'' durumuna dönüştü.
çok iyi hatırlıyorum bu cezanın uygulandığı ilk maç fenerbahçe-bursaspor maçıydı. 50.000 kadın ve çocuk taraftar dünyada da bir rekora imza atmıştı.
bu ceza beşiktaş-galatasaray maçında meydana gelen olumsuz olaylar sonucu beşiktaşa da verildi. beşiktaşlı kadın ve çocuklar fenerbahçe karşısında takımını desteklemek üzere fi yapı inönü stadını doldurdular. ilk dakikadan itibaren küfürlü tezahurat yapmaya başladılar. önce çok şaşırdım ama sürekli olumsuz tezahüratları devam etti. ve lig tv sesi gram dahi kısmadı. annem ben ve kardeşim maçı izliyorduk, utancımdan televizyonun sesini kapattım. çocuğunun elinden tutmuş maça gelmiş. yıllarca dolaylı yoldan aşşağılık küfürlere maruz kalmış eli öpülesi insanlar, fenerbahçeye ve fenerbahçe taraftarına 380 saniye boyunca ana, avrat küfür ettiler. bir sahanın kapatılması için gereken toplam küfür süresi 120 saniyedir.
bir fenerbahçe taraftarıyım. son 3 sezondur şükrü saraçoğlu stadyumuna sürekli, her maçta giderim. 2-2 lik fenerbahçe-galatasaray maçında da stadtaydım. maç öncesi buse terime ve bazı futbolcuların annelerine, ailelerine küfür edildi. hiç birine eşlik etmedim. bir insanın en kutsal varlıklarına birine küfür etmeyi kendime yediremedim. içten içe kendi yanımda küfür eden arkadaşlarımı kınadım.
2011-2012 sezonunda küfürden dolayı seyircisiz maç oynama cezası yerini ''sadece kadın ve çocuk taraftarların maçı izlemesi'' durumuna dönüştü.
çok iyi hatırlıyorum bu cezanın uygulandığı ilk maç fenerbahçe-bursaspor maçıydı. 50.000 kadın ve çocuk taraftar dünyada da bir rekora imza atmıştı.
bu ceza beşiktaş-galatasaray maçında meydana gelen olumsuz olaylar sonucu beşiktaşa da verildi. beşiktaşlı kadın ve çocuklar fenerbahçe karşısında takımını desteklemek üzere fi yapı inönü stadını doldurdular. ilk dakikadan itibaren küfürlü tezahurat yapmaya başladılar. önce çok şaşırdım ama sürekli olumsuz tezahüratları devam etti. ve lig tv sesi gram dahi kısmadı. annem ben ve kardeşim maçı izliyorduk, utancımdan televizyonun sesini kapattım. çocuğunun elinden tutmuş maça gelmiş. yıllarca dolaylı yoldan aşşağılık küfürlere maruz kalmış eli öpülesi insanlar, fenerbahçeye ve fenerbahçe taraftarına 380 saniye boyunca ana, avrat küfür ettiler. bir sahanın kapatılması için gereken toplam küfür süresi 120 saniyedir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar