bugün

uludağ sözlük yazarlarının twitter sayfaları

uludağ sözlük yazarları sayesinde twitter sayfası paylaşmanın ayıp, günah, yanlış vs. olduğunu öğrenmiş olduğumuz sayfalar. neden paylaşılıyormuş da, neden insanlar kendilerini ifşa ediyorlarmış da, paylaşanlar ilgi budalasıymışlar da bilmemne. modlar bile sayfa paylaşıyorlarmış inanabiliyor musunuz? modlar çünkü insan değildirler. kesinlikle paylaşamazlar. hadi normal insanlar paylaştı ama modlar da mı? oha yani. bir emrederlerse zaten istedikleri kadar takipçileri olur. twitter sayfası paylaşanlar değil de bu abuk subuk yorumları yapanlar ciddi ciddi sevimsiz olmaya başladılar son zamanlarda.
twitter sayfası paylaşan kadın yazarlar kesinlikle kaşardırlar ve erkek arıyorlardır. twitter sayfası paylaşan erkekler de kız kaldırmaya çalışıyorlardır. twitter sayfası paylaşmanın başka bir açıklaması olamaz. neyin kafasındasınız oğlum lan? paylaşan insanların çoğunun öyle bir amacı yok. kişi kendinden bilir işi sözünü cuk oturtturuyorum malesef şu durumda. orada 140 karakter bir şey yazıyorsun. onu da sığdıramıyorsun. mesajlaşma gibi bir özellik var da yok gibi zaten. bir adet de fotoğraf koyuyorsun. kimse orada insanlarla tanışıp, orgy partilerine akmıyor lan bi rahat olun amınakoyim. şu sevmediğim ve nadir kullandığım twitter sitesini bile şu saçma yorumlarınız yüzünden daha çok sevmeye başladım. kendilerini ifşa ediyorlarmış. bir insanın orada başka bir insanın fotoğrafını görmesi ifşamış. fbi üyeleriyiz sanki hepimizin kimlikleri gizli kalmalı. uludağ sözlük'te birkaç dandik entry giren insanlarız lan neyimizi ifşa ediyoruz? hadi diyelim ifşa etsek ne olur?
ek not: zirveler falan hepsi ifşa amaçlı ve çok terbiyesizce o zaman. bir twitter sayfası paylaşmaktan bu kadar yorum çıkartabiliyorsak.