bugün

serap ezgü

bir aralar tarih olmuştu bu kadın. bilmem ne kokulu bilmem nereye yerleşme kararı alıp gitmişti, kurtulmuştuk. zira başkalarının acılarının üzerinden prim yapmak, çok bilmiş çok çok bilge tavırlarla televizyonda vaaz vermek yormuştu heralde zat-ı alilerini. hele hele türk halkının aklında birilerinin öyle veya böyle ölümüyle ilintili olmak belki vicdan azabı yaşattı bu kadına, bilemem.

ne var ki, biz türkler'in kısa süreli hafızası oldukça zayıftır. uzun süreli hafıza tüm milletler de zayıftır, ama kısa sürelisi bi' bizde böyle. takdir-i ilahi mi yoksa kendimiz ettik payımıza bu düştü mü onu da bilmiyorum. neyse.

şimdi bu kadın yine çok çok bilmiş tavırlarıyla televizyonda boy göstermekte. he bi' de bilimsel olacak ya hani, hani programa çıkardıklarının psikolojisini sağlığını falan çok umursuyor ya, hani işin hukuku boyutu falan da oluyor haliyle, heh işte o yüzden bir de doktor avukat falan alıyor yanına. ah canım yea... ne kadan düşünceli, ne kadan sorumluluk sahibi birisin öyle sen. cici şey seni.

sen birilerine illaki yardım etmek mi istiyorsun, git bir iki vakıfa üye ol, sessiz sedasız ortak ol insanların acılarına. çok daha kıymetli olacak insanlık için böylesi.

hadin şimdi hafızaları tazeleyelim.

http://arsiv.sabah.com.tr/2005/11/27/gun101.html

edit: ah lamia vah lamia