bugün

birinin 20 yıl önceki kendisine notları

son zamanlarda bir değişim içindesin. bir haller oluyor sana. o da ne? yüzündeki tüyler yerini siyah kıllara bırakıyor. ama ben dedim sana acele etme, babanın kör tıraş usturasını suratına vurma diye. şimdilerde yeni yeni heves içindesin ama yıllar sonra lanet okuyacaksın o suratında bitmek bilmeyen kıllara.

bilmem farkında mısın son zamanlarda içtiğin sigaraların fazlalığına. bir kereden bir şey olmaz dediğin o bok, bak şimdi söylüyorum sana ilerde başına çok büyük işler açacak. sigaranın bir özentiden başlayıp, insanı kendisine esir bırakan bir illet olduğunu artık o koca kafana sok.

hocan dün babanı çağırmış okula. iyice saldı kendisini bu çocuk, ilgilenin biraz deyu. sonra, bilmem anlatmama gerek varmı akşam yediğin zılgıtın haddi hesabını? tamam anlıyorum çok güzel, manyak bir şey bu atari ama eşeğin amına suyu kaçırıyorsun. bak böyle giderse saçma sapan bir bölüm kazanacaksın. sık dişini biraz. adam gibi bir bölüm kazan. hep demiyor mu baban? ' olum benin gibi amele mi olmak istiyorsun?' salak olma.

sonra anlıyorum, her sabah seninle birlikte bir şey daha kalkıyor haliyle. artık büyüdün, zamanı geldi. aklın fikrin sikinde ama biraz hakim ol hormonlarına, ama her şey zamanı gelince okeyto?

haa son olarak, müzik diye saçma sapan şeyler dinliyorsun. kim sokuyor lan bunları kafana. biraz daha açılmanı tavsiye ederim. 'ben bunun sözlerini anlamıyom yaaa' deme. illa bir şey anlamana gerek yok salak, dinle ve hisset. kitap oku bir de. kitap okumaktan bihabersin. oku çok oku, oku, oku...