bugün

atatürk ün 20 yaşında 33 üncü derece mason olması

masonların ve illüminatinin yaptığı oyunlar genelde iyi planlanır hatta öyle iyi planlanır bu oyunlar genelde başarılı sonuçlara götürür onları.bu yüzde 250 yıldır illüminati planlarını tam olarak gerçekleştiremiyor.

bir adam düşünün 20 yaşında 33. derece mason.ve yıl 1911 trablusgarp savaşında mason locasının ellerinin yoğun olarak görüldüğü italya ile kendi devleti savaşmak üzere.ancak topraklarından geçerek ordu gönderme imkanı yok bu devletin.bu yüzde gizli olarak subaylar göndermek zorunda ve bunlardan biri 20 yaşında 33.derece mason olmuş. 30 yaşına gelmiş oluyor artık kim bilir nasıl yükselmiştir 10 yılda.ve bu adam kendi locasına ihanet ederek italya'nın işgalini engelleyecek herşeyi yapıyor.italya uzun yıllar sonra egemenlik sağlıyor libya'da.

bir adam düşünün yıl 1915 33.derece mason osmanlı devletinin en büyük savaşında ölümden dönüp,"ben size savaşmayı değil,ölmeyi emrediyorum" emrini veriyor basit bir matematikle.

bir adam düşünün yıl 1919 emperyalist ve siyonist güçler bütün isteklerini almışlar artık.ve artık bu mason'un da görevi bitiyor osmanlı devletinde.artık o kadar yıl verdiği emeklerinin karşılığını alma vakti gelmişken samsun'a çıkarak bir milletin güneşi oluyor.

bu nasıl bir safsatadır.facebook'tan sallanan 3 5 kişinin yazdığı yazıyla kurtulmadı bir ülke.böyle bir şekilde de liderleri mason yapılamaz.bu yazının ilk amacı bir ironi olabilir,ama birçok yobazın yalanlarını dinleyeceğimiz de bir gerçek.

bu dostlara tavsiyem şudur.illüminati denilen örgüt var olsa da.kendilerini tanrı moduna alıp herşeyi bilip görecek durumda değiller ve olamazlarda.zaten böyle olsa da devletlerin içlerine attıkları ajanlar genelde kendilerini hemen belli eder.ne bileyim recep tayyip erdoğan gibi.yok o daha belli etmedi.mesela mikail gorbaçov,yaptığı politikaların hepsini izlerseniz nereye çalıştığını amacının ne olduğunu anlayabilirsiniz.sovyetlerin çarkı 10 yıl daha dönebilirdi,çok zor da olsa.

mustafa kemal hem mason localarını kuracak hem de uçuk planların hepsini belli bir düzen içinde gerçekleştirerek halkının gözünde kahraman olacak.oldu canım hehehe,zaten bu planların hepsi gerçekleşmiş olsaydı dünya çok farklı bir yer olurdu goerge.