uludağ sözlük moderasyonu

uzun mektuplar ile kendilerine birşeyi anlatmanın deveye hendek üzerinden üçlü salto, ters burgu ve arkasından Kartvil-filik filak attırmak kadar zordur.

gerçi kısa yazsan da çok yardımcı olduklarını görmedim, zira bazılarının, gariban bir yazara kıllık olsun diye üstüne oynadığını bile düşünmüyor değilim.

anlayamadığım birşey var ben ne zaman bunların hakkında bi entry girsem bir anda 9 ila 12 arası entrym birden bire oylanıyor. ışık hızında. yani genelde uzun yazarım, kimse okumuyor yazdıklarımızı yeaa diye de ağlarım ardından ama ne zaman bu herifler hakkında yazı yazsam 10 12 entrymin seri oylandığını görüyorum.

hayır ya 4 5 moderatör gardını almış, kendilerine laf atanları kollayıp; 1.ve 4. entryleri sen, 2.ve 5. entryleri ben. (bkz: ketçap) sende 3.ve 6. entryleri al, aynı anda eksiliyoruz demiyorlarsa, bir tuş var ve onar onar eksilemekte. *
bu ihtimali de, kocaaaa uludağ sözlük moderatörlerinin bu tarz ufak hesaplar peşinde!!! olmayacağını düşünerek elersek geriye ne kalıyor? pek bişe kalmıyor tabi ki.
özür dilerim ben yanılmışım. bakın dikkatli irdeleyince hatanın kendimde olduğunu anladım bile. *

gene uzun yazdım. modlar bari siz okuyun.