kürtçeyi ingilizce ile bir tutan kürt erkeği

kürtçe nin bir dil olmadığını bile bile halen bize dil olarak yutturmaya, zorla bize güzel bir dil olarak lanse etmeye çalışan kürt erkeğidir.

anlamıyorum yahu sen şimdi benim yanıma oturacaksın ve bana kürtçeyi anlatacaksın. ya senin dilin türkçe , sen neden bölücülük yapıp kürtçe konuşmaya çalışıyorsun ısrarla? senin kimliğin türkiye cumhuriyeti vatandaşı bir kere.

ingilizce gibi, fransızca gibi bir dil var hem, sen neden halen kürtçe öğrenmeye insanlara da kürtçeyi güzel bir dil diye lanse etmeye çalışıyorsun? ay sinir oldum ya bir de demogoji yapıyor ve diyor ki ben kürtçe konuştuğum anda yanımdan uzaklaşıyorlar. yahu senin yanından neden uzaklaşalım, ingilizce international bir dil, tabi ki konuşacağız ingilizce, tabi ki millet de ingilizce konuşacak, ama sen ne diyorsun biz kürtçe konuştuğumuz anda bizi hör görüyorlarmiş da yok efenim, yanımızdan uzaklaşıyorlarmış da.

yahu üniversitelerde ayrımcılığı yapan sizlersiniz, biz değil. sen, 4-5 arkadaşın oturup vara vara,şo lo lo lo diye kürtçe konuşuyorsunuz, eh tabi bizde türk olarak yanınıza gelmeyiz size kötü kötü bakarız çünkü siz bölücülük yapıp nüfüs cüzdanınızda türkiye yazmasına rağmen ısrarla kürtçe konuşan sizlersiniz, biz değil.

ay diyor ki bir de, ben türkiye yi seviyorum, sen böyle mi seviyorsun türkiye yi? önce bölücülük yapma türkçe konuş benim güzel ülkemde, o bayrağı tabi öpeceksin. yoksa diğer sarı kırmızı yeşil paçavrayı mı öpeceksin sen? git ingilizce öğren,fransızca öğren, italyanca öğren. ailene, kendine iyilik yap ısrarla kürtçe konuşma. kürtçe nin bir dil olduğunu iddia etme. kürt böreği denildiği anda insanlara faşistsin deme, üniversitelerde size burs veriyor devlet, sonra sen o devletine katil diyorsun mesela. offf sinir etmeyin beni, türkiye cumhuriyeti vatandaşıysan türksündür, bölücülük yapmayın ve kıymetini bilin ülkenizin.