bugün
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz8
- sözlük kızı ile iletişim kurmak5
- trileçe5
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci12
- en gıcık olunan şoför tipleri6
- putin türkmüş11
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- giysi fiyatlarının uçması6
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler7
- diyanet'in japonya da ne işi var4
- true'nin libidosu neden yüksek7
- laz böreği2
- true'nin acile kaldırılması9
- her şeyi hatırlayan insan3
- türkiyeli olmak4
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- türk vatandaşları türktür8
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- osuruktan şiirler41
- sonsuza kadar yaşamak3
- ince memed4
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- devlet eliyle eğitim zorunluluğu3
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- tek adam4
- patlayan şekerli matcha2
- mahalle kültürünün yok olması4
- kemal kılıcdaroğlu2
- 1000mbit internet2
- ermeni ünlüler2
- dinci şairler4
- kıza fotoğraf yolladıktan sonra olabilecekler4
- ilk öpüştüğüm kız6
- sözlük erkeklerinin şortları2
- adana kebap10
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- kill bill vol 33
- babülmendep boğazı2
- vexillarius the slayer3
- almanyada çok insan öldü haklı mıydı4
- sözlükte kimsenin kalmadığını hissetmek2
- 18 ağustos 2026 kuduz paniği2
- gece pencereyi açık unutup yatmak5
- ben geldim kerkenezler18
- burası instagram değil sözlük4
- claudian clouds22
- sözlükten soğuma nedenleri17
- dünya asla vazgeçme günü4
- devlet bahçeli3
Aslında başlık "Eski evdeki tenteden yağmur yağarken çıkan ses" olacaktı ama 50 karakter falan filan derken buralara kadar düştü başlık. neyse buna takılmaya gerek yok. eski ev dedim ama aslında o ev benim babamın evi. ben şu an 3 arkadaşımla beraber bir dairede kalıyorum. o ev benim için eski ev oldu artık. oraya döndüğümde kendimi misafir gibi hissetmeye başladım. babam ve annem odamı ben gittikten sonra bahçemizde bulunan kerpiç eve taşımak istediler ama yapamamışlar. bu bile benim için o evi eski yapar tek başına. artık oraya ait olmadığımı anlamaya başlıyorum sözlük. uyku sorunum yüzünden sabahlara kadar oturup o yağmur sesini dinliyorum ve bu bana eski müstakil evimde yağmur yağdığında çıkan sesi hatırlatıyor. ne güzeldi o ses be sözlük. sarı tente sürekli tıpırdardı her yağmur damlası düştüğünde. o ses ile uykuya dalardım ben. bazen korkuturdu bile beni yağmur şiddetli yağdığında. burda ise sadece cama vuran bir kaç cılız yağmur damlası var lan. şu an ben eski evimi özlemiş durumdayım. 3 gün sonra finaller başlıyo ama kim takar ki? böyle diyorum ama eski evime gittiğimde ne değişiyo? cevabını da ben vereyim bunun bi bok değişmiyo amk. gidiyorum oraya resmen misafir muamelesi görüyorum. dünyanın en iyi babalarından birine sahibim ama o ev eskide kaldı bence artık. tente sesinden başlayıp o evle ilgili her anımı düşünüyorum lan günlerdir. ne güzel günlermiş. hiç işin yok deli gibi ateri neyin oyna, git arkadaşlarınla saçma sapan dolaş, annen koysun yemeğini önüne. öyle değil lan işte. her günüm dolu dolu geçmiş orda. bir tek anımı bile milyonlara değişmem. eski parayla milyon tabi. beni ben yapan her şey o evde olmuş arkadaş. şimdi o evin bana yabancı gelmesini kaldıramıyorum. saçma sapan onu özlememe de anlam veremiyorum ama. yağmur sesiymişte tenteymişte nası bozuyo insanın moralini be amk. adam akıllı uzak kalışımın 2. senesindeyim. kiminize çocukça gelebilir bu "mala bak evini özlemiş annesini özlemiş zaa" diyebilirsiniz. belki öyledir bilmiyorum. öyle ya da böyle ben o anıları yaşadığım yere kısa bi süreliğine de olsa dönmek istiyorum. okunabilirlik açısından berbat olan bu yazıyı okuyan herkese selam ederim. umarım bir kişi çıkıp beni bi nebze de olsa anlatmış der. bu duyguyu yaşayan tek kişi olmak istemiyorum lan. edit: garip bir şekilde kendinizi içinde bulduğunuz durumdur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar