bugün

emin özkurt

başarılı bir avukattır.sion'un cas'taki davasında görev almaktadır.ama bazı ezikler bugün medyaya kasıtlı biçimde çarpıtılarak yansıtılan haberlerin gazıyla gülünç yorumlar yapmaktalar.

sion uefanın aleyhinde verdiği kararla ilgili hem isviçre yerel mahkemesine hemde cas'a dava açmıştır.

sion isviçre yerel mahkemesine başvurarak büyük bir yanlış yapmıştır.zira fifa kurallarına göre kulüpler federasyonlarla ilgili itilaflarında sadece ilgili federasyonların hukuk kurullarına ve en üst yargı organı olarakta cas mahkemesine başvurabilirler.asla yerel mahkemelere başvuramazlar.aksi takdirde lisansları iptal edilir.benzer bir durum ankaraspor ile tff arasında da yaşanmıştır.

sonuç itibariyle sionun itilafı uefa iledir.ancak işi yerel mahkemelerede taşımış olması nedeniyle fifa olaya müdahil olup siona yaptırım uygulatmıştır.

sion cas'ta 2 dava açtı.birincisi uefanın uefa kupasından sionu men kararının kaldırılmasıdır.bu devam eden bir kupada alınması zor bir karardı.ve zaten cas'ın bu tür durumlarda aksi yönde bir karar vermediği biliniyor.sionun ikinci davasıda uefanın sion aleyhinde aldığı kararla ilgili esas hakkında açılmış bir dava.tazminat sözkonusu.

emin özkurt sion'un cas'a açtığı davalarda görev alan avukatlarından biridir.

bilmeden etmeden tamamen ezeli rakibe duyulan kompleksle yorumlar yapan aklı evvelere tavsiyem öküz geldiniz öküz gitmeyin.dürüst olun okuyun araştırın bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.