bugün

posta gazetesi okuyan insan

700 bin adet okuyanı vardır posta gazetesinin.

her insanın tercihi ve ilgi alanı farklıdır. işte bu ilgi alanları ve tercihler toplumların kültür yapılarını belli eder.

ne diyoruz? türk toplumunda cinsellik bir tabu , "insanlar cinsellige öcü diye bakıyor" peki böyle olmaması için ne yapıyoruz? hiç birşey..

posta gazetesinin çok satılmasındaki baş neden insanların cinsellik hakkında yeterince bilgi sahibi olmamasıdır. cinsellige susuz bi toplum elbette sekse 2 sayfa ayıran bir gazeteyi zevkle okuyup tirajını yükselteceklerdir. heleki bu işi yapan adam azcık fırlamalıgıyla, azcık muzipligiyle ve soru soranlara verdigi "ayar"larla haydar dumen ise daha bi lezzetli olacaktır.

haydar dumen'in sayfası bana göre bakılıp iç geçirilen bir yer degildir. okuyup masturbasyon yapılan cahil cuhala kesminin okudugu bölümde degildir. gereksiz, safsata, uyduruk rant için yapılmış bir bölüm hiç degildir.

malesef "kız arkadaşımın donuna penisimi sürttüm acaba hamile kalır mı" sorularının oldugu bir ülkede yaşıyoruz. bütün abazaları ve cinsellikle alakalı bilgisi olmayanları bir meydana toplayıp toplu group seks seansı yapamayacagımıza göre önce cinsel bilgilerin yeterince edinilmiş olması gerekir.