bugün
- hırvatistan12
- ispanya daki göçmen krizi7
- rüyada nervio yu görmek5
- yapay zekaya entry yazdırmak4
- tatile sivasa gitmek5
- muşlettin bey birader erecto biraderdir3
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı8
- osmanlıcılar4
- kadın bana aşık oldu resmen2
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık12
- beni özleyenler elime mum diksin15
- ben bi duş alayım2
- mutlu kalmak için öneriler4
- kendine inanmak2
- ılımlı islam5
- sümer dili6
- anın görüntüsü15
- isveç6
- küçük çocukların sizi kahraman olarak görmesi3
- akıl2
- napiyonuz be ya2
- danimarka9
- finlandiya4
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri5
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- ayak bileğine dövme yaptıran erkek4
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması8
- güzel cumartesiler2
- stack overflow kopyala yapıştır2
- aylık 506 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- şanssız bir insan olmak4
- yunanistan29
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu3
- o kaç gram2
- koç üniversitesi2
- karamürsel2
- kız kardeş2
- ortadoğu yerine batı asya demek2
- diyetteyken kitap okumak3
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri4
- iq testi4
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek5
- aylık 505 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- türk ateisti7
- kadir mısıroğlu3
- en son aldığınız iltifat14
- arkadaşlar naber ya4
- bey biraderler beydirler3
- 2026 ağustos ayı nasıl geçecek3
Tanışmamızdan belki 10 sene kadar önceydi..
istiklal Caddesi'nde basık tavanlı bir kafede tam da karşı karşıya oturuyorduk..
Upuzun bir arkadaş masasında kadeh tokuşturduk,kalktık, sonra evlerimize gittik..
Adı kaldı aklımda,hiç alışılmadık,tuhaf adı..
Sonra, ben çok kez aşık olduğumu sandım birilerine..Zırıl zırıl ağladığım bile oldu..
Ben sevdim onlar sevmedi,beni sevenleri ben sevemedim..
Elini tuttuklarım da oldu,burun kıvırdıklarım da..
Ve hep duymaya devam ettim o 'tuhaf' ismi sohbetlerde..
Sonra bir gün,beni zırıl zırıl ağlatan bir aşktan çıktım..
Seneler sonra beni ağlatanın aşk değil de çocukluk olduğunu anlamıştım ama işte o gece,yine istiklal'in başka bir basık tavanlı barında zırıl zırıl ağlarken feci aşık olduğumu sanıyordum..
Canım arkadaşımın boynuna sarılıp bilmem kaçıncı biramın sonuna doğru ağlarken o 'tuhaf isimli' çocuk girdi,sigara dumanından sis olmuş basık tavanlı o yere..Geçtiğimiz aylarda da birkaç kez karşılaşmıştık da soruverdi bir cesaret:
'Ne zaman görsem ağlıyorsun,çok mu üzdüler seni'
Cevap:'Aldatıldım da'
Sonra 2005 yazında 'üzmem ben seni' dedi..Aşık olmuştum..
2007 baharında 'ömrümün kalanısın' dediğinde bile 'üzülür müyüm' acaba diye düşünüyordum..
2008 sonbaharında narkozdan henüz yeni ayılmışken adını sayıklaya sayıklaya girmişim odaya ve kızımızı kucağıma verdiğinde 'sen mutlusun ya bana yeter' dediğinde onsuz asla olmayacağını bir kez daha anlamıştım..
Şimdi bu dağ başında omuzunda uyurken de dünyanın en şanslı kadını olduğumu düşünürüm her gece..
Bitanecik kızım ve o 'tuhaf isimli' adam ile bu dağ başında olmayı hiçbirşeye değişmem..
Hergeçen gün bir öncekine göre daha çok sevdiğim bu adama hayatıma girdiği için sonsuz teşekkür ederim...
istiklal Caddesi'nde basık tavanlı bir kafede tam da karşı karşıya oturuyorduk..
Upuzun bir arkadaş masasında kadeh tokuşturduk,kalktık, sonra evlerimize gittik..
Adı kaldı aklımda,hiç alışılmadık,tuhaf adı..
Sonra, ben çok kez aşık olduğumu sandım birilerine..Zırıl zırıl ağladığım bile oldu..
Ben sevdim onlar sevmedi,beni sevenleri ben sevemedim..
Elini tuttuklarım da oldu,burun kıvırdıklarım da..
Ve hep duymaya devam ettim o 'tuhaf' ismi sohbetlerde..
Sonra bir gün,beni zırıl zırıl ağlatan bir aşktan çıktım..
Seneler sonra beni ağlatanın aşk değil de çocukluk olduğunu anlamıştım ama işte o gece,yine istiklal'in başka bir basık tavanlı barında zırıl zırıl ağlarken feci aşık olduğumu sanıyordum..
Canım arkadaşımın boynuna sarılıp bilmem kaçıncı biramın sonuna doğru ağlarken o 'tuhaf isimli' çocuk girdi,sigara dumanından sis olmuş basık tavanlı o yere..Geçtiğimiz aylarda da birkaç kez karşılaşmıştık da soruverdi bir cesaret:
'Ne zaman görsem ağlıyorsun,çok mu üzdüler seni'
Cevap:'Aldatıldım da'
Sonra 2005 yazında 'üzmem ben seni' dedi..Aşık olmuştum..
2007 baharında 'ömrümün kalanısın' dediğinde bile 'üzülür müyüm' acaba diye düşünüyordum..
2008 sonbaharında narkozdan henüz yeni ayılmışken adını sayıklaya sayıklaya girmişim odaya ve kızımızı kucağıma verdiğinde 'sen mutlusun ya bana yeter' dediğinde onsuz asla olmayacağını bir kez daha anlamıştım..
Şimdi bu dağ başında omuzunda uyurken de dünyanın en şanslı kadını olduğumu düşünürüm her gece..
Bitanecik kızım ve o 'tuhaf isimli' adam ile bu dağ başında olmayı hiçbirşeye değişmem..
Hergeçen gün bir öncekine göre daha çok sevdiğim bu adama hayatıma girdiği için sonsuz teşekkür ederim...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar