bugün

sözlük yazarlarının itirafları

sözlük evimizi tasarlayan mimara bela okumamak için zor tutuyorum kendimi ha mimar mı tasarladı bir müteahhit kafasına göre mi yaptı bilmiyorum her ikisini de Allah bildiği gibi yapsın. insan iki pencere daha fazla yapar birazcık daha düşünür sabah mı akşam mı yaz mı kış mı anlamıyorum evdeyken. bu nasıl bir karanlıktır bilemezsin. boyna tedaş a çalışıyoruz 7/24 evi aydınlatmamız lazım. gel gör ki bodrumda ya da giriş katında falan olsak tamam diyeceğim de üçüncü katta oturuyoruz sözlük. evin arka cephesine girmiyorum bile, perdeleri azıcık aralasak kendimizi komşunun salonunda buluyoruz o kadar yakın ki bazen ders çalışırken kendimi onların muhabbetine dahil olmuşken yakalıyorum düşün.
ayrıca bu muhteşem binayı bulup bizi ikna eden babama da burdan sevgilerimi yolluyorum, sen ki bu kadar titizsin hiç mi bakmadın komşularımız kimlerdir. tam odamın olduğu yerin hem alt katında hem de üst katında ebebeynleriyle beraber beni de çileden çıkaran iki bebek var sözlük. ve bunlar hiç aralık vermeden ağlama özelliğine sahip. bebeklere karşı zaten soğuktum olan sevgimi de körelttiler. ses yalıtımı dersen hak getire, bebek ağlayınca ilk ben uyanıyorum. odamda tek kişiyken karşı komşu ve bebeklerle beraber yaklaşık 1o kişilik aile olduk. kimse de tanımaz birbirini konuşmaz da ama ben tüm sorunlarını biliyorum.
güncel Önemli Başlıklar