bugün

73 yıl önce ölmüş insana hala düşman olmak

inanılmaz şeyler gerçekleştirmiş bir insanı s.k kadar beyni ile eleştirmektir. osmanlı sonradan çöküş dönemine girdi diye fatih sultan mehmet'e de bok atmak gibidir. yok politikalarını sevmiyormuş, yok düşüncelerini beğenmiyormuş. imkansızı başarmış bir insanı sen kim oluyor da eleştirmiyorsun, daha iyisi vardı da önünü mü tıkadı adam.

bir de bu atatürk'ü eleştirenler yokluktan var olan bir ekonomik yükselişin anasını s.kenlerin kimine sırf ideolojileri nedeni ile kin kusarlar, kimini ise aynı nedenlerle göklere çıkartırlar. atatürk'e olan düşmanlığınj kaynağı da ne yanlış düşünceleri ne de uyguladığı politikalardır. herkes'in dini kendine diyen insan bu ülkede dışlanır. kuran'ı övmüyorsan, ülkeyi kuran'ın kurallarına uygun yönetmiyorsan sevilmezsin.

ağız yapmayı öğrenmişler bir de "düşünceleri ve izlediği siyaset nedeniyle sevmiyorum" diye. sen kimsin lan? bilimsel bir gerçek var ki bu olaylar yaşanmasaydı senin yerine doğacak bir benzerin şu an sahip olduklarına sahip olamayacaktı, herkesin istediğin gibi saf müslüman (saflıkla alakası yok aslında tamamen arap endeksli, yükseliş dönemi osmanlıdaki islami düşünceye tamamen zıt) olarak yaşadığı bir ülke oluşumuna izin verilseydi bile yarrak gibi hayatları ile mutlu olmayı öğrenmek zorunda kalan zavallı sömürgeler olacaktık. ha istediğiniz yine bu, o yolda da son hızla ilerliyoruz ama istediğiniz düzen buysa umarım o düzenin içinde boğulursunuz.