bugün
- nickten isim tahmini yapmak22
- hakkımda bilmeniz gerekenler32
- 55 kilo üstündeki sözlük kızları8
- görükle'ye gelen erkek yüklü kamyonet6
- kıl erkeğin süsüdür14
- her şey senin istediğin gibi olsaydı4
- arkadaşlar bir şey dicem5
- yazarların şu an yapmak istedikleri şey10
- gecenin köründe5
- nasıl yani hala kavga başlamadı mı6
- seni karım yapacağım3
- dünyanın en samimi cümlesi6
- grup seksin mantığı10
- ioçk14
- dünyaya çocuk getirmek10
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası15
- nick vermeden bir yazara seslen14
- baş karakteri olmak istenilen roman4
- şarap içemeyen erkek6
- sözlükte kıllı erkek istemiyoruz5
- son bira2
- geceye bir şarkı bırak8
- kendinden bir çıkarınca ne kalıyor2
- lazerle göğüs kullarını alan erkek5
- çaylak olunca intihar eden yazar5
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- abberline'ı kulaklarından tavana asmak6
- ford taunus6
- kıllı göbeğe başını yaslayıp uyumak6
- kafa açan insan5
- biz kimden kaçıyorduk anne2
- sır saklamak2
- nohut yaptım nası olmuş10
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım8
- bilgi içeren entry girelim hadi4
- nervio burak demirbilek evliliği13
- yorgun mermi vs nervio12
- makarna abartılmış balon bir yemektir5
- tüysüz insan arayışı5
- nevriye4
- başlık parası3
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- yeni parti46
- bu işleri bırakacağım deyip bırakmayan kız3
- 45 bin liraya alınabilecek en iyi araba6
- özel güvenlik görevlisi sınavını kazanmak6
- dürüm yerken suikaste uğramak4
- güne bir şarkı bırak17
- acının tatlı tebessümü3
"madem dünya kadar para saydık lig yayınlarını almaya, o zaman devam sıçıp sıvamaya" mantığıyla yayın yapan kanal. mersin maçındaki kesinti falan değil bahsettiğim -hava şartıdır olur, doğaya ne kadar meydan okuyabiliriz ki- lig başlamadan önce playoff sistemiyle kafaları bir güzel karıştırdılar (tek sayı olunca puanı tamamlamaymış da euro 2012ye kalırsak takvim yetişirmiymiş de vs vs), lig başladıktan sonra da futbol için gereksiz ne kadar istatsitik vererek karışan kafaları bir güzel sikip attılar.
yahu kardeşim bana ne topun ortalama süratinden!
bana ne futbolcuların 20 km/s hızlı ne kadar koştuklarından!
bana ne elmander'in ilk yarıda kaç dakika markajda kaldığından!
bana ne kimin kaç kez depar attığından!..
ligimizin kalitesi çok da iyi olmadığı için en azından izleyiciye değişik bir içerik sunarak kendi ürününüzü pazarlamanıza hak verebilirim ama saçmalamamak kaydıyla. yahu bırakın biraz. sürekli konuşmak zorunda değilsiniz. devre arası izleyici için bir gevşeme anıdır aynı zamanda. tuvalete gidebilir, mutfaktan bir şeyler almaya gidebilir veya hiçbir şey yapmadan ekran açık oturur ma.çın kritiğini yapar etrafındakilerle. böyle bir mola anında bırakın da insanlar gevşesin. devre arası hemen girilen reklamdan sonra maç tekrar başlayana kadar konuşmayın yahu! hani kısa bir ilk yarı yorumu neyse de bu kadar da olmaz! eskiden de konuşurdunuz ama iş artık çığrından çıktı. devre arasında stattan verilen müziği dinlememize, bizim gibi devre arasında çekirdek yiyen, tuvalete giden, yerinde soğuktan üşüyen ya da müzikle dans eden tribündeki insanlarla empati kurmamıza statta olduğumuzu hayal etmemize izin verin biraz.
futbol ilkel ve basit bir oyun. herkes böyle söyler ki doğrudur. bizim ihtiyacımız nba-atletizm istatistikleri gibi zırvalar değil. bize daha dolu içerik sunmak istiyorsanız lütfen başka bir şeyler bulun...
yahu kardeşim bana ne topun ortalama süratinden!
bana ne futbolcuların 20 km/s hızlı ne kadar koştuklarından!
bana ne elmander'in ilk yarıda kaç dakika markajda kaldığından!
bana ne kimin kaç kez depar attığından!..
ligimizin kalitesi çok da iyi olmadığı için en azından izleyiciye değişik bir içerik sunarak kendi ürününüzü pazarlamanıza hak verebilirim ama saçmalamamak kaydıyla. yahu bırakın biraz. sürekli konuşmak zorunda değilsiniz. devre arası izleyici için bir gevşeme anıdır aynı zamanda. tuvalete gidebilir, mutfaktan bir şeyler almaya gidebilir veya hiçbir şey yapmadan ekran açık oturur ma.çın kritiğini yapar etrafındakilerle. böyle bir mola anında bırakın da insanlar gevşesin. devre arası hemen girilen reklamdan sonra maç tekrar başlayana kadar konuşmayın yahu! hani kısa bir ilk yarı yorumu neyse de bu kadar da olmaz! eskiden de konuşurdunuz ama iş artık çığrından çıktı. devre arasında stattan verilen müziği dinlememize, bizim gibi devre arasında çekirdek yiyen, tuvalete giden, yerinde soğuktan üşüyen ya da müzikle dans eden tribündeki insanlarla empati kurmamıza statta olduğumuzu hayal etmemize izin verin biraz.
futbol ilkel ve basit bir oyun. herkes böyle söyler ki doğrudur. bizim ihtiyacımız nba-atletizm istatistikleri gibi zırvalar değil. bize daha dolu içerik sunmak istiyorsanız lütfen başka bir şeyler bulun...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar