bugün

sigaraya yüzde 28 ile yüzde 44 arası zam gelmesi

(bkz: zam dalgası)nın en yükseği olan zamlardır.
zira diğer za pardon güncellemerde yüksektir, işte bu yüksek zamlar akp nin sonunun yaklaştığının göstergedir. tayyip ve yardımcıları hararetle bu güncelllll sikerim güncellemesini kazığın garibanların yani kendilerine oy veren yahut vermesini istedikleri ülkenin yüde seksenini ilgilendirmedini iddia etselerde gerçeğin öyle olmadığını köpek gibi biliyorlar.
zam dalgası artarak devam edecektir. çünkü ülkemiz ötelenen krize girmiştir.

yinede akp bu dokuz yıllık iktidarında önceki bütün iktidarlara karşı bayağı başarılı sayılabilir.

ne zamanki hükümetin bazı bakanları çalışanların daha fazla mesai yapması gerektiğini söyledi, patronlarda hep bir ağızdan evet habura goyum evet dediler sanki çok para veriyorlarmış gibi şerefsizler zamlarda peşpeşe gelmeye başladı akp iktidarı fiilen yıkılmaya başlamış demektir.

çünkü bu zamların tüm çarkı harekete geçireceği ekonomi psikolojisi, geçmiş deneyimler bunu gösteriyor kesindir.

bu güne kadar akp nin oylarını düşürmeyen ekonominin kontrol altında tutulmasıydı. yoksa chp ve muhalif medya o da fazla kalmadı ya istediği kadar ergenekon, balyoz carttır curttur diye çırpınsın elitlere yapılan bu muamele vatandaşın zerre umurunda olmaz aksine akp nin oyunu bile arttırığı görülmüştür. ordu ve muhalefet din karşıtı açıklamalar yapar medyada ona arka çıkarsa bundan kim kazançlı çıkar, akp çıkar kim çıkacak a beyinsiz muhalefet ve onun yardakçıları. ondan sonrada genel başkanınız yahu bende anlamadım bu adamların oyları nasıl artıyor diye zırlar.

yani demem o ki zam dalgası çığ gibi büyüyecek, enflasyon oranı artacak, kriz kendini gösterecek işsizlik artacak sofralara daha az çorba gelecek bu çok sevgili bakanlarımızın öngörülerini boşa çıkaracağından oy verenler artık akp nin sonunun geldiğini önce gösterilerle sonrada seçimle iktidara muhalefet medyaya gösterecektir.

akp gittikten sonra allah sonumuzu hayır etsin. olası bir iktidarı halinde chp bu işi kıvıramaz gelen kriz 2001 krzinden çok daha etkili olacaktır.