bugün

sosyal paylaşım sitelerinde kız götürme yöntemleri

Abazan gençliğin, son kurşunudur.

Yasal Uyarı: Bu entry yüksek dozda ironi içerir.

Biliyoruz ki son yıllarda sosyal paylaşım siteleri eskisine göre daha ciddiye alınmakta. Bu internet siteleri üzerinden tanışıp sevişen insanlar da yok değil tabiiki ama çoğunluğu sevişemeyip olaylı bitiyor haberlerden izlediğimiz üzere.

Bu yüzden sosyal paylaşım sitelerinde kız götürmek için olmazsa olmazlarımız var. Bunları yapmazsanız başarısızlık ve hüsran ile sonuçlanacak tüm çabalarınız.

kurallarımız açık ve net olarak sizi yönlendirecektir.

1. Profil fotoğrafı seçimi: Bu sosyal paylaşım sitelerinde iyi seçilmiş bir avatar her şeyden önemlidir. Gerçek hayattaki karşılığı ilk intibadır. yapmanız gereken, deniz kenarına bir yere gittiğinizde, vapur ya da benzeri deniz aracının bir kenarında ufuk çizgisine doğru bakıp gözlerinizi kısmak ve yandan fotoğraf çektirmek. Unutmayın ki bu profil fotoğraflarını seçerken objektife baktığınız fotoğrafları seçmemelisiniz. Karizmatik durmalı mümkünse takım elbise vb gibi ciddi bir kıyafet giymelisiniz. Yüzünüz traşlı, saçlarınız üç kutu jöle ile jölelenmiş olmalı!

2. Yayınlanan iletiler: Profil fotoğrafımızı seçtikten sonraki aşamada, ileti yayınlayıp dikkat çekeceksiniz gençlik! Ne yayınlayacağız? tamamen hedef kitleye göre değişecek ne yayınlayacağımız. Ama profil fotoğrafınızda polat alemdar gibi dursanız dahi, böyle yavşak yorumlar ve iletiler yazabilirsiniz. Onlar zeytinyağı ile su gibi asla karışmaz zaten. Genellikle benim önerim, isyankar insan modunda paylaşılan yazılar! Eyvallahım yok mesajını da sonuna eklerseniz tamam. "Dünya üç günlük dedik, 2 gününü senle geçirdim, kalan 1 gününü da sana lanet ederek geçiriyorum. Şerefsiz." gibi bir isyankar tavır dikkat çekecektir.

3. ilişki durumu: Hani her şeyimizi alenen paylaşıyoruz ya bu sitelerde gençlik! ilişki durumu da bunlardan biri oldu. Doğru durumu seçtiğimiz sürece bu da bir basamak olabilir önümüzde. Nasıl mı? soguk dus etkisi ile artık her şey çok kolay! "ilişkisi var" ve "ilişkisi yok" dışında her şeyi seçebilirsiniz. Size daha çok aternatif sunan uygulamalardan faydalanabilirsiniz de. Sürekli karmaşık bir ilişkisi var şöyle karışık durumlar falan gibi ilişki durumu yaparsanız, en saf ve en götürülesi kız hayırdır ne oldu tankut diye size soracaktır. Muhabbeti de kur artık olum! adam ol tankut!

4. Fotoğraf albümleri: En güzel dikkat çekme yöntemlerinden biridir albümler. Sırf bu yüzden feysbuka falan girenler var biliyorum. O halde fotoğraflarımızı dikkatli seçecez. Bir fotoğrafımız, çok dikkat çeken bir fotoğraf olmalı ki çok yorum yapılsın. Mesela 23 yaşındasın diyelim ki tankut çum, koyacaksın 3 yaşındaki çocukluk fotoğrafını! Hemen orada bir kaç aday atlayıp yorum yapacak, yorumlara sürekli cevap ver, her yoruma ayrı bir yorum ile cevap ver ki, daha da kalabalık görünsün, o sitenin fatihi senmiş gibi görün. Adeta bir "cineyit arkın" desinler. Fotoğraflar içinde olmazsa olmaz olan tabii ki takım elbiseli ve güneş gözlüklü fotoğraf. Kesinlikle olmaması gereken ise webcam ile falan çekilmiş sikindirik fotoğraflardır. kaliteli fotoğraf makinesi sizi de daha çekici gösterecektir. Ha bir de,mutlaka sırf kendinizle dolu bir albüm yapın mutlaka. kendini çok seven bir tip olarak (bunu genelde kızlar yaparlar). Bir de hani şu herkesin etiketlendiği zımbırtı fotoğraflar var ya, ona sadece hedefteki kızları etiketle. En güzel kızı en çirkin diye etiketle mesela, en uyanığa en safı, en konuşkana en sessiz gibi eşleştirmeler yap. Zıtlıklar onların hoşuna gider. Hem muhabbet olur.

5. Paylaşılan şarkılar: Bir kere çok fazla paylaşım yapılmasına karşıyız tankut lar! Ancak yapılacak bu şarkı paylaşımları ancak ve ancak şu seçeneklerden biri olmalıdır: Zakkum (anason) , manga(eurovision), justin timberlake şarkıları, arada birkaç metallica, nadiren de olsa frank sinatra iyi gidebilir. Zakkum en popüler olanı nedense. sosyal paylaşım sitesi kızları bu gruba hasta. Normalde adamların albümünü alan yok, ama hatunlar hep netten dinliyor. Tabi siz genelde orhan baba dinliyorsunuz biliyorum ama, dinleyin demedim lan, paylaşın sadece.

6. Anlamlı sözler: Artık son düzenlemeleri yaptıktan sonra anlamlı sözler paylaşarak karizmamızı katlıyoruz. Bu sözleri ayrıca en saçma facebook iletileri başlığımda ele almıştım. Ama sizin için bir iki tane güncel örnek vereyim gençler. "Çilesiz suratlara tüküresim geliyor" Bu yazıyı belli aralıklarla yayınlayın mesela. Duyarlı bilinçli, ve ağır abi rollerinin hepsi gizli lan burda. (üstadın sözlerini piç edenlere selam olsun) "Edepli edebinden sustuğunda, edepsiz susturdum sanır" gibi bir söz vardı sanırım. Bu da facebookun en (!) çok kız götüren elemanının paylaştığı bir şeydi. Hayrandık hepimiz.

7. Beğenilen sayfalar: Kendiniz hakkında yalan yanlış bilgilendirmeler yapabileceğiniz yerler ama, bu bilgilendirmeyi güzel kullanıp fırsata çevirmek artık çok kolay. kimleri beğenmeniz gerekir sorusunun cevabı ise şu: Yazarlardan : dostoyevski, kafka, küçük iskender olmazsa olmaz. Müzisyenlerden ise, üzülerek söylüyorum, cem adrian. bayılırım ben cidden ama, tabii siz tankutlar, öylesine yazacaksınız. Deep purple, pink floyd, beatles, megadeath de mutlaka olsun. her tip insana hitap etmesi açısından. Filmlerden: Fight Club ilk sıralarda olmalı, incir reçeli, sweet november kesin listede görünsün. Kitaplardan ise: Suç ve ceza nın ardından Davam mutlaka olsun. Sonra "düşsel avuntular" neyse amk, onu mutlaka beğenin, kızlar bayılıyo, arada bir yayınlayın falan, ya da dışarıda söylersiniz oradan bir cümle. kırolukta sınır tanımayan tankutlar sms ile de gönderebilir.

8. Son madde: eczaneye gidip, "bir tane çilekli verir misin abey" deyin. Artık sosyal paylaşım aleminin en s.kici tipi sizsiniz.

edit: buraya kadar okuyanlar gelsin, seri şukulayacam