nba allstar 2007

artık baymaya başlayan organizasyondur, sürekli aynı yüzler ve aynı hareketler ile yoğrulmuş veteranların organizasyonu olmaya yöneliktir. özellikle cumartesi akşamı, müthiş bir smaç yarışması için sabahın 3:30 unda kaldıran, ancak yapılan smaçları (gerald green' i tenzih ediyorum), ilkokul potalarına smaç basan ilçe takımı oyuncularının bile yapabildiği, profesyonellikten uzaklaşmış bir organizasyondur. iki sene önce j.r smith' in yaratıcılığı harcanmıştı, geçen sene andre iguodala. bu sene kim ne yaratıcılık sergiledi gerçekten muallak. sanırım uzun yıllar daha bir wilkins-jordan kapışması izleyemeyeceğiz.

3 sayı yarışmasında, boynumuz kıldan ince, hemen hemen tüm dünyanın favorisi kapono, eze eze geldi birincilik aldı, bu formu devam ederse, önümüzde ki sene, double yapar, utanmasa diğer iki finalistin toplamı kadar atacaktı.* *

her ne kadar halk oylaması sonucu olsada, nba yeni yüzler çıkartmak konusunda oldukça başarısız, 2003 yılındaki müthiş draft sonrası all star takımına girebilen tek kişi 2004 draftinden çıkan dwight howard. tesis yok abi tesis yok mazeretinede sığınılmaz amerika' da.