bugün
- anın görüntüsü16
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum16
- chp'nin hali ne olacak48
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi2
- 40 yaşında bekar kadın5
- panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü2
- k k yerine kaka demek3
- 11 haziran 2026 meksika güney afrika maçı4
- mor semsiyeli yabanci16
- ipsala da 3 milyar liralık uyuşturucu operasyonu2
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması2
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek18
- meksika2
- yıkaması en zor mutfak aracı14
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler18
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor13
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- trump'ın iran anlaşması iddiası2
- cilgincapkin219
- sigara içen kızla öpüşülür mü13
- yüzükoyun uyuyan erkekte gizli eşcinsellik vardır8
- yazarların şu an dinledikleri şarkı8
- sözlükte kavga etmek8
- memeleri füze gibi kadın13
- büzüğüm yemiyor diyerek araçtan inmeyen sürücü2
- 12 haziran 20262
- buddy dude21
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- ona bir şey söyle12
- masklavi'nin düşünceleri18
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- kabuksuz kaplumbaga7
- aym'nin chp'nin 128 dolar yalanını tescillemesi2
- bisiklet marka tavsiyesi10
- ahmet kaya'yı aşağılayan ülkücü2
- seni yeşerteceğim diyen erkek4
- sözlüğün eski tadının olmaması8
- altının düşüşü7
- sedat pekmez39
- 5 taneden fazla makyaj malzemesi sayabilen erkek5
- enayimiknatisii12
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler11
- kadınlar hakkında bazı mülahazalar4
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek10
- antalyalıların kabak tatlısına tahin dökmeleri11
- gammazlar çetesi15
- karton toplayan abi7
- yeşil gözlü kız11
- uysaljakoben17
- güzel götlü kız vs güzel gözlü kız6
teskereyi sabah alacağım son gecem ,kendi koğuşumdan çıkıp uzun dönemlerin koğuşuna gittim ,sevilen biri olup yaşta kemale erdiyse genelde sizi sevmeyen çıkmaz * abi dediler sana güzel bir veda yapalım ne içmek istersin ne yemek istersin söyle yeter dediler, sağolsunlar bişeyler kapıp getirdiler yedik içtik muhabbet gırla sabah çıkacak olmanın dayanılmaz mutluluğuyla içim bir hoş o gece, saat iki olmuş kafalar hafif kıyak yüksek sesle gülüşmeler yeni gelen uzun dönemlerden biri abi şimdi sen sabah evine gideceksin bitti askerlik dimi deyip ekledi, bizimde biter dimi abi , biter dedim, buraya bir giriş bir çıkışı unutmayacaksın... bende aynı soruyu sorduğumda aldığım bu cevap bu olmuştu dedim, çocuk gülümsedi ve tekrar etti ,abi yani şimdi bitti sen gidiyorsun dimi ? evet dedim ama o da ne arkadan bir ses , ya..k evet nereye evet, arkaya bir baktım nöbetçi astubay * şimdi gel çavuş şöyle bir aşşağı inelim sen savunmanı ver sonra bölük komutanı sabah sana kaç gün disko verir ona bakalım sonra kesin çıkış tarihin belli olur demezmi, arkasından nöbetçi astubay disko disko partizani diyerek koğuştan çıktı ,ben arkasından yürürken her şey şaka gibiydi, aşşağıda savunmamı aldıktan sonra ankaralı bir sigara ver bakalım dedi ,karşılıklı birer sigara yaktık o nefes ömrümün en derin nefeslerinden biriydi , arkasından gülümseyerek hadi çık yukarı yolun açık olsun diyerek savunmamı yırttı ,o an astsubaya sevgiyle öyle bir sığdırmak geldi içimden tarifi mümkün değil, yukarı çıktım kaldığımız yerden şafağa kadar devam ettik sabah o kışladan son kez çıkmanın hafifliğiyle karstan ankaraya nasıl geldiğimi bilmiyorum, asker ocağı anı doludur ,olur olmaz yerlerde aklına birisi gelir yüzünde anlamsız bir gülümseme sonra vay be der kaldığın yerden devam edersin.
güncel Önemli Başlıklar