fenerbahçeliler in mağrur tavrı takınması

tanım: ahahahahahhaha.(http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf)

yedikleri bok kalmayan, 17'ye 1'iz yeeaa biz, top oynuyoz biz yuaa diye ortalarda gezen ama nerdeyse teşvik vermedikleri takım, oyuncu kalmamış fenerbahçe'nin taraftarları şu son günlerde;

"hııııı.. * haksızlık yapıldı bize ama olsun.. biz fenerbahçeli'yiz.. ne olursa olsun takımımızın arkasındayız.. isterse en alt ligden başlasın. hem biz de öyle istiyoruz, düşürülsün.. küme düşürün bizi!!!" şeklinde böğürmelerle su-zeytinyağı ilişkisi yaşıyorlar şu günlerde tff ile.

ulan ben dünyanın en büyük takımımın taraftarıyım. evet galatasaray. bizim takıma deseler ki "küme düşeceksin" derim "neye dayanarak? başkan içerde mi, ikinci adam içerde mi? telefon kayıtları, fotoğraflar nerede? adam olun piçler!! kimsiniz lan siz?!"

evet diyebilirim ama fenerli conconlar bunları diyemiyor çünkü söylediğim her şey ve daha fazlası var bunlarda. o yüzden "tamam ya tamam düşürün mk. elbet bir gün ödersiniz ama bunları." diyerek kaçmaya çalışıyorlar. ay yazık kıyamam yhaaa. tekrar tanıma dönecek olursak ahahahahha.