bugün
- anne pizzası10
- en gıcık olunan şoför tipleri12
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- nevşehir merkezli sahte mehdi operasyonu4
- dinci ve müslüman kavramları4
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- dilim ekmek pizzası3
- popkek yiyen erkeğin namusu4
- bencillik3
- stonehengede kimsenin farketmediği tasarım hatası3
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı22
- trileçe7
- giysi fiyatlarının uçması8
- gece yürürken yanınızdan geçen gizemli siyah araba2
- putin türkmüş11
- diyanet'in japonya da ne işi var6
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak4
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- anın görüntüsü32
- türk vatandaşları türktür9
- en sağ şeritteyken sola dönmeye çalışan şoför2
- plotonik aşkınızın fotosuna bakarak ne yaptınız2
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler7
- true'nin libidosu neden yüksek7
- ismet gürbüz10
- her şeyi hatırlayan insan4
- osuruktan şiirler41
- true'nin acile kaldırılması9
- tulumba tatlısı8
- laz böreği3
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- kendine sarılmak2
- seri gizli artı oy veren melek8
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- ismedin siyasi yorum yapmaması2
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- türkiyeli olmak4
- ilk öpüştüğüm kız6
- tek adam4
- sonsuza kadar yaşamak3
- mahalle kültürünün yok olması4
- adana kebap10
- ince memed4
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- devlet eliyle eğitim zorunluluğu3
- ben geldim kerkenezler18
- claudian clouds22
- patlayan şekerli matcha2
an itibariyle çıktığım sınav evet hemen geldim ve yetiştireceğim sınav düzenini.
reading bölümünden 5 parça geldi ve iki tanesi oldukça zor ve dikkat dağıtıcı parçalardı, uzunluğu da cabası tabi her paragrafın. ama genel olarak her zamanki zorluğuna sahipti tabi fazla advance kelime bilmenin belirli kelime soruları açısından inanılmaz faydası var. diyeceğim o ki toefl tarzı kıyıda köşede kalmış kelimeleri zınk diye tepenize getiriyorlar.
listening kolaydı, sadece siz hala listeningdeyken speakinge geçmiş boru sesli insanlar ve pek tabi benim de yaptığım -ııııı lamalar sayesinde kafanız karışabiliyor.
bir de karşılıklı konuşmaların takibi belli bir sebep sıralamadıklarından zorlayıcı olabiliyor.
speaking her zamanki gibi beklenenden yüksek alınacağını tahmin ediyorum zira konuyla alakasız kadın şunu yaparsa onun için iyi olur yapmak zorundaydı gibi zırva cümlelerle de işi götürebilirsiniz.
writing soru birde uygulanan belli bir prosedür var, okuma parçasının tam aksi olan bir dinleme parçası geliyor ve "the proffessor of the lecture refutes this statement.." gibi belli cümlelerle sadece dinlediğiniz sebepleri özetliyorsunuz tabi kendi yorumunuzu katmadan.
ikinci sorudaysa kolay bir opinion essay yazılıyor yaklaşık 350 400 kelimelik.
sınav hakkında iyi ya da kötü geçti diye yorum yapamıyorum ama umarım iyi bir sonuç elde ederim.*
6 gün sonra gelen edit, yiaaaaaaaaaaaaaa
readingin zor olmasına ve çok düşük beklememe rağmen en iyi sonucu getirmesi beni bir hayli şaşırttı.
kısaca, hiç belli olmuyor beklentilerle sonuçların uyumu
reading bölümünden 5 parça geldi ve iki tanesi oldukça zor ve dikkat dağıtıcı parçalardı, uzunluğu da cabası tabi her paragrafın. ama genel olarak her zamanki zorluğuna sahipti tabi fazla advance kelime bilmenin belirli kelime soruları açısından inanılmaz faydası var. diyeceğim o ki toefl tarzı kıyıda köşede kalmış kelimeleri zınk diye tepenize getiriyorlar.
listening kolaydı, sadece siz hala listeningdeyken speakinge geçmiş boru sesli insanlar ve pek tabi benim de yaptığım -ııııı lamalar sayesinde kafanız karışabiliyor.
bir de karşılıklı konuşmaların takibi belli bir sebep sıralamadıklarından zorlayıcı olabiliyor.
speaking her zamanki gibi beklenenden yüksek alınacağını tahmin ediyorum zira konuyla alakasız kadın şunu yaparsa onun için iyi olur yapmak zorundaydı gibi zırva cümlelerle de işi götürebilirsiniz.
writing soru birde uygulanan belli bir prosedür var, okuma parçasının tam aksi olan bir dinleme parçası geliyor ve "the proffessor of the lecture refutes this statement.." gibi belli cümlelerle sadece dinlediğiniz sebepleri özetliyorsunuz tabi kendi yorumunuzu katmadan.
ikinci sorudaysa kolay bir opinion essay yazılıyor yaklaşık 350 400 kelimelik.
sınav hakkında iyi ya da kötü geçti diye yorum yapamıyorum ama umarım iyi bir sonuç elde ederim.*
6 gün sonra gelen edit, yiaaaaaaaaaaaaaa
readingin zor olmasına ve çok düşük beklememe rağmen en iyi sonucu getirmesi beni bir hayli şaşırttı.
kısaca, hiç belli olmuyor beklentilerle sonuçların uyumu
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar