bugün

15 ağustos 2011 tff şike soruşturması kararı

bir kulübün başkanı şike yapmaktan değil, "şike yaptığı iddiasıyla" içeride olduğundan ve henüz "işlediği iddia edilen suçu" işlediği ispatlanmadığından, "tutukluluğundan hareketle" bir takım için küme düşürme kararı verilmesi tamamen hukuka aykırıdır.

--alıntı--
fenerv taraftarına: şike yaparak aldığınız şampiyonluğu biliyorsunuz, herkes biliyor. buna rağmen fenerin kümede kalması sizce adil midir?veya adı geçen diğer takımların kümede kalması veya şike yaptıkları kulvarlardan (türkiye kupası, uefa v.s v.s) men edilmemesi sizce adilmidir? şerefinizi ortaya koyarak cevaplayın ey fenerliler.
--alıntı--

fenerbahçe'nin oynadığı maçları "fenerbahçe düşmanı kimliğinden sıyrılarak" izleyen birisi, o maçlarda şike yapıldığını asla kabul etmez. şike yapan takım her maçını götünü yırtarak kazanmazdı bir kere. aynı durum türkiye kupası finalinde beşiktaş için geçerli.

delillerin ne olduğunu tutukluların avukatları bile bilmiyorken bu kadar kesin konuşma nedeni birilerinin tutuklu olmasıysa, suçu ispatlanana kadar herkes masumdur. bunu herkesten önce "uefa" dile getirmişti.

bir en önemlisi; suçu ispatlanmamış bir takımın küme düşürülmesi adil midir? sorular sormadan önce hak hukuk bilmek gerekir.